reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

reklama
potwierdzam - z autopsji nie mogę - ale wiem że moja kuzynka bardzo była też zadowolona z pilatesu. Może jak będzie mama już się zajmować Natą to uda mi się wyskoczyć na jakiś fitness :)
A wiece może gdzie jest jakiś fajny basen (oprócz sp11). Chciałabym zacząć chodzić na wakacje, bo wtedy będzie mama i będą mogła się wyrwać na godzinę :) :) :) A na lato sp11 jest zamknięte, więc pozostaje mi jakiś hotelowy. Tylko zależy mi żeby był długi. Jak najbardziej przypasował mi w Chacie za Wsią. Ale nie wiem jakie są w innych, bo np. w Lesie jest strasznie mały.

A co do celulitu. Ja już przestałam się tym przejmować. Celulit nie jest domeną osób przy kości... moja koleżanka która jest chuda jak szczypior ma celulit. Ja celulit mam od podstawówki. Nie przejmuje się tym i chodzę, w krótkich spodenkach czy spódnicach. Jak mam się pocić w długich spodniach przy 40 stopniach, albo siedzieć na plaży zapatulona to lepiej jak już bym miała zostać w domu. Próbowałam tylu kremów że już nie wierzę w ich działanie. Kiedyś myślałam o jakimś zabiegu, ale znowu to tyle siana, że nie mam sumienia tak władować w coś co może pomóc ale nie ma gwarancji...

dzien dobry :-)

oj tez bym chciala isc na jakis fitnes a tu niema jak... jak mieszkalam w jg to chodzilam i czulam sie super :-)
ale obiecalam sobie ze jak wroce do pl do dalej bede chodzic bo tutaj poprostu niemam jak ....

Franiowa fajnie jakby udalo sie tak ulozyc grafik zebys mogla tez spokojnie z Franiem ćwiczyć :-)

Dareczka o prosze czego można sie tutaj dowiedziec ;-) super! ja jak bylam Mala to ciagle tanczylam i chodzilam do takiej szkoly wiele lat a teraz marzy mi sie zeby Malutka poszla na zajecia baletu ... ale to pewnie tez jak wrocimy moze we wrocku cos bedzie fajnego i mam nadzieje ze jej sie spodoba bo jak nie to szkoda...

Izu od kiedy bedzie Twoja Mama? super -> bedziesz miala troche luzu i wiecej czasu dla siebie a Malutka bedzie miala bdb opieke ;-)
ja dalej probuje smarowac i wczoraj kupilam sobie jakis nowy zel wiec zobaczymy czy cos pomoze ;-)
Dzieki ze to napisalas!!! :cool2: teraz bedize mi latwiej zalozyc spodniczke ;-)

P5080195.JPG
A to moja córeczka Nadia, rośnie jak na drożdżach. Wszystko u nas w porządku, Malutka zajmuje mi cały dzień. Dobrze, że mi daje pospać w nocy. Kochana Moja :-)
Konto na fejsie mam, ale tam nie mam żadnych zdjęć ;-). Muszę uzupełnić zaległości. Uciekam spać. Pa

Cześć
Dareczka dziękuję za życzenia dla Nat :) Moja królowa cudna, mój skarb :) Już trzy lata sprawia ze moje życie jest takie piękne :) I za to jej dziś dziękuję od rana :)

A Bastek sam robi już po kilkanaście kroczków, sam stoi, sam się puszcza do chodzenia :)

Udane mam dzieci, dziś tak myślę o tym od rana i wychodzi mi że dostałam od życia super prezent, zdrowe uśmiechnięte dzieciaki, które każdego dnia sa dla mnie jak milion dolarów :):):)

Miłego dnia, uciekam cos kolo chaty zrobić bo wieczorem przyjeżdża nowy towar i znów wsiąknę w aukcje :)

Olu, i od nas serdeczności urodzinowe dla Natki:)
Niech rośnie duża, będzie zdrowa i nadal sprawia Ci tyle radości
:tak:

Co tu tak cicho???

Dziewczyny, odmeldowuję się. Jutro przed 6 rano lecimy do CZD z Franiem.
Trzymajcie kciuki:)
Do poczytania:)

reklama
Kochana, trzymajcie się tam, Franiu jak zwykle pozytywnie zaskoczy wszystkich :-) My miałyśmy dziś małe spotkanko - byłyśmy z Izą, Darią i Moniką z dzieciaczkami w Wojanowie w parku, a potem na ciachu (Monia, pamiętaj o przepisie) u Moniki.

Do góry