reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Oj dziewczyny, zazdroszczę Wam tego wypadu, Wojanów jest śliczny a jeszcze w takim towarzystwie... :)

A u nas...niestety od dziś kolejny antybiotyk dla Bastka... Zinnat tym razem. Mamy kolejne zapalenie oskrzeli... A podczas wizyty lekarka zapewniała mnie że jest ok. Dobrze że poszłam jeszcze raz...coś mi sie ten jego kaszel nie podobał i miałam rację. a gdyby wcześniej pani go dobrze osluchała może obyło by się bez antybiotyku...ech...mówię Wam, wkurzona jestem jak diabli...

A my jutro organizujemy kinder party z okazji dnia dziecka z balonami, trąbkami, czapeczkami, obowiązkowo w dziecięcym szampanem. a dla doroslych grill...i piwko. a co:):) trzymajcie kciuki żeby pogoda była jako taka.

Aga, trzymam za Was kciuki, mam nadzieję, że mały lepiej z tymi glutami i że w końcu, kiedy wrócicie uda nam się zgadać na jakiejś kawie :) no i nie zapominaj, że jesteśmy umówione na piwo na mieście, nie odpuszczę Ci bo to będzie moje pierwsze wyjście na miasto od ponad 3 lat więc się szykuj :)

Dobranoc

reklama
Olu, szyyyykuje sie od dawna. Tak jak do wizyty u Ciebie...:)
Kurcze z tymi choróbskami! Znajoma dr powiedziałą, że teraz fala wirusów majowych przechodzi. Taka nietypowa. Ja mam flaszkę zinnatu w domu na zbyciu! Franiu dostał 2 ale po 1 miał reakcję alergiczną. Kupiłaś już?
Lecę już
Dam znac na watku Frania co i jak
usciski
i zdrówka dla Bastka!!

Cześć dziewczyny:-)

Al.Szyszkowska
a gdzie chodzisz do lekarza???Fabian miał ostatnio bardzo mocne zapalenie oskrzeli,lekarka myślała o tym żeby dać go do szpitala,a udało nam się wyleczyć go w domu i to bez antybiotyku,a inhalacjami i syropami...

Hej Ania2608 chodzę na grottgera. Do dr Knapp albo Laszczyk. A Ty gdzie? no i co to za inhalacje i syropy, zdradź mi, będę wiedziała na co naciskać przy następnym zapaleniu, w razie czego....

Olu, ja Ci proponuje inhalacje z 3 % soli. Bez tego u Frania każde zap oskrzeli kończyłoby sie fatalnie. Musisz ja jednak samodzielnie sporzadzić bo ta sprzedawana w aptekach w ampułkach ma stężenie bodaj 0,7%. Robisz tak: bierzesz sól 10% (recepta! (albo wtyki w aptece)), odmierzasz 0,9 ml, bierzesz płyn do wstrzyknięć, odmierzasz 2,1 ml i taką mieszanka inhalujesz.
Zdróweczka dla Bastusia.

Jutro i pojutrze jest w CZD festyn dla dzieci z okazji Dnia Dziecka, jakos nam więc czas zleci w sobotę. Jestesmy już po wizycie u neurologa i.. :-(

Witam wszystkie Mamusie i dzieciaczki!!!:) Jestem mamą 3 letniej Julki chorej genetycznie na zespół CFC(sercowo-twarzowo-skórny) FraniowaMamo dużo o Was słyszałam;) o Franku... trzymam kciuki za Wasz pobyt w CZD i mam nadzię że będziemy miały okazję do wymiany różnych doświadczeń z naszymi dzieciaczkami . Pozdrawiam!!! :)

Mama&Julcia :-)

Mieszkacie w Jeleniej?

Ale piękny dzień, a ja muszę paczki pakować i na pocztę jechać - a tam pewnie stnadardzik, jedno okienko czynne, kolejka na pół godziny i koleś przede mną zapewne będzie płacił rachunki na 5000zł co potrwa nadprogramową godzinę :wściekła/y: Nie ma to jak optymistyczne nastawienie ;-)

reklama
Mama&Julcia dzień dobry :)

Holly oj na poczte chodzic to masakra ja wczoraj czekalam pol godziny po odbiór paczki (za konkurs na który głosowałyście :) ) bo tylko w jednym okienku paczki mozna odbierac :(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry