reklama
Rudaa94
Fanka BB :)
Mojej po dzis dzien nie minelo
Tak. Powtarzam to jak mantrę jak widzę co on potrafi zrobić ze sobą i wokół siebie. Jeden wielki bałagan.
No ale sama chciałam. Kiedyś mu minie.
Tez tak sie dzisiaj bawilismy! Ale jaka radocha! I co tam pół piaskownicy w spodniach....A my dziś na placu zabaw. Spoko luz, pralka wszystko wypierze...Zobacz załącznik 1085121
Tak tak i zapalenie watraby i kole też ale to na nfzNo dziwne, że nie przepisał, bo to jest w obowiązkowych badaniach w I trymestrze, najlepiej zaraz po potwierdzeniu ciąży przez lekarza. Trzeba uważać, jeśli lekarz nie chce dać skierowania bo mówi, żeby zaczekać do 10/12 tygodnia, to nie słuchać się i iść samemu, bo to w tym czasie jest największe ryzyko zarażenia dziecka... Albo można już do tego czasu poronić...
A tokso zrobiłaś?
locala
Noo to teraz odetchniesz z ulgą [emoji3526]
Dziewczyny, potwierdziły się wysokie IgG i IgM minimalnie podwyższone, ale awidność wysoka, czyli stare zakażenie, dzidzia jest bezpieczna, ale muszę uważać na surowe mięso itd.!!!! Boże co za ulga!!!!
0Asiak0
Mojej tezMojej po dzis dzien nie minelo
wiola0904
kochana my 3 lata temu lecielismy na swieta Bozego Narodzenia do Portugalii. W szescioro. mieszkalismy wtedy jeszcze w Uk. Ja, moj P., brat z bratowa i para przyjaciol. Na lotnisko oddalone o 120km jechalismy na 2 autka. Wylot byl o 6 rano 25grudnia. Zajechalismy na lotnisko, zaparkowali auta i wbilismy sie do przyjaciół kombi z flaszeczka malinowej sopliczki. Tak sobie popijalismy w szescioro czekajac na autobus, ktory mial nas zabrac z parkingu na terminal.... smiechy, chichy... wysiadamy z auta i idziemy do naszego... moj P. otwiera bagaznik, brat bratowa wyciagaja walizki, kazdy w swietnym humorze a ja pytam gdzie moja ksiazka bo chce czytac w samolocie... P. pyta gdzie byla a ja ze na walizce mojej a on patrzy na mnie i mowi: kochanie a gdzie Twoja walizka? panika, przerazenie... jak sie okazalo, wychodzilismy juz z domu, kazdy ze swoja walizka, w ktorej mielismy bielizne, ubrania, itp (oproz tego mielismy wykupiony jeden 32kg bagaz na nas czworo, gdzie mielismy jakies jedzenie wlasnie przygotowane na swieta, plynne kosmetyki itd) no i wracajac do wychodzenia z domu... mi sie przypomnialo, ze zostawilismy napoczety chleb, wiec przerazilam sie ze zaplesnieje i postanowilam sie wrocic po niego. Sprawdzilam rowniez chlebak brata i bratowej, rowniez mieli jakies ponapoczynane. Zabralam je wszystkie i poszlam wystawic na zewnatrz przed dom, wsiadlam do auta i pojechalismy na lotnisko. Puenta tej historii taka, ze wracajac sie po chleb, postawilam swoj bagaz i tak bardzo skoncentrowalam sie na tym chlebie, ze wyszlam z domu z chlebem a nie z bagazem. wiec na lotnisku placz bo nie mam zadnych ubran, bielizny, nic osobistego wiec te 260zl kochana to nie problem, wiekszy problem taki, ze ja wykupuje bagaz, ktorego nie zabieram z domu, haha.Tylko cwaniaki w wycieczkach nie mają bagażu i trzeba liczyć 260 zł od osoby za bagaż - także uważaj jak będziesz kiedyś brać
Ha ha to samo miałam pisać Bo brudne dziecko to szczęśliwe dziecko
Piękny jest!
Rudaa94
To cudownie [emoji7]
Dziewczyny, potwierdziły się wysokie IgG i IgM minimalnie podwyższone, ale awidność wysoka, czyli stare zakażenie, dzidzia jest bezpieczna, ale muszę uważać na surowe mięso itd.!!!! Boże co za ulga!!!!
reklama
bleucoco
Oj tak, teraz już zero czytania w internetach i wymyślania chorób... Już dość się nastresowałam... Myślałam, że zasłabnę...Noo to teraz odetchniesz z ulgą [emoji3526]