reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

.

Załączniki

• IMG_20200226_142524.jpeg
    IMG_20200226_142524.jpeg
    84 KB · Wyświetleń: 116
  • IMG_20200226_142504.jpeg
    IMG_20200226_142504.jpeg
    73,3 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
reklama
Piękne widoczki [emoji7]
A ginekolog polecił mi Paummukale jak lecieliśmy do Turcji... Tam obowiązkowo też z przygodami. Piękne widoki, coś niesamowitego, jedyne takie miejsce na ziemi... zabytek Unesco (czyj jak to tam sie pisze)

Wycieczkę braliśmy od Turka, który napisał, że ruszamy spod hotelu 2 w nocy. OK znów czekamy jak pingwiny... ale po 1 h wkur... sie i poszlismy spać. O 3:10 dzwonią z recepcji, że czeka autokar i gdzie my jesteśmy? :eek::eek:
Oczywiście Turek pomylił godziny...

Wycieczka generalnie genialna, ale myśleliśmy, że tej trasy już nie przejdziemy i te ślady krwi po drodze - no to po prostu trzeba przeżyć :) :) Polecam jak ktoś będzie w Turcji!

Z takiej góry się schodzi, wygląda pięknie jak obsypana śniegiem, ale faktycznie to jest z wapniowej skaly, także stopy mi odpadały po takiej trasie haha ! w życiu nie miałam takiego peelingu :) no i ta kojąca woda odmładzająca o 10 lat ;)

Dziewczyny, pisze o tym non stop, więc pewnie wiecie, że ja nie jestem wstanie obserwować śluzu. Nie ma go po prostu.
Dziś jestem 4dpo i mam biały śluz. Na tyle dużo że ja byłam w stanie go zaobserwować ja. Co naprawdę przenigdy się nie zdarza. Czy to może coś znaczyć? Wpisałam w google o oczywiście mi podpowiada że to oznaka ciąży. Ale on o wszystkim tak mówi [emoji6] czy przed okresem u siebie też taki śluz obserwujecie?

Z tego, co dziewczyny pisały to często miały taki śluz w ciąży właśnie. Ale by było fajnie!! Tego Ci życzę [emoji8]
Dziewczyny, pisze o tym non stop, więc pewnie wiecie, że ja nie jestem wstanie obserwować śluzu. Nie ma go po prostu.
Dziś jestem 4dpo i mam biały śluz. Na tyle dużo że ja byłam w stanie go zaobserwować ja. Co naprawdę przenigdy się nie zdarza. Czy to może coś znaczyć? Wpisałam w google o oczywiście mi podpowiada że to oznaka ciąży. Ale on o wszystkim tak mówi [emoji6] czy przed okresem u siebie też taki śluz obserwujecie?

reklama
Ja tak mam z różyczką. 31 lat na świecie i nie spotkałam żadnej różyczki na swojej drodze seriio???

Na różyczkę są szczepienia wiec ta choroba zniknęła dzieci szczepieniom obowiązkowym. Może dlatego nie spotkałaś. Za moich czasie nie było szczepień i ja przeszłam różyczkę w dzieciństwie. Ty pewnie tez.

Do góry