reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Zamawialam na ich stronie :) wpisz to co Ci podałam :)

Biorę od zeszłego tygodnia.
No i byłam u szeptuchy bo chyba miałam coś zadane.
Też chętnie bym się przeszła to wydaje mi się że koleżanka z pracy rzuciła na mnie urok 🙄 od grudnia co chwilę mówi : zobaczysz że okresu nie dostaniesz ( kiedyś z gadki wyszło że chciałabym kiedyś rodzeństwo dla młodego). No i nie mam okresu właśnie od grudnia 🤬🤬🤬 czarownica jedna !

Dziewczynki, dziadziuś ma nowotwór w pęcherzyku zolciowym z naciekiem na watrobie. Nie moga wyciac ani zbadac bo jest w unerwionym obszarze, wykrwawilby sie. Dziadek ma prawie 90 lat. Nie przezyje chemioterapii. Pozostaje miec nadzieje ze da sie to tak odwlekac zeby odszedl spokojnie. Dopiero co pochowalismy babcie... Jestem zdruzgotana. Teraz juz zawsze wiadomosc o ciazy bedzie kojarzyc mi sie z diagnoza dziadziusia... Czemu takie rzeczy w zyciu sie dzieja... Czemu nie moze byc po prostu dobrze...
a moze spróbować szukać pomocy w klinice chińskiej,moj tesc ma stwierdzonego raka prostaty,dostał skierowanie na chemię,ale nie podjal leczenia,pojechal za to do kliniki na konsultacje,z wynikami itd. i dostał wytyczne i teraz kontrolnie zjawia sie u nich raz w miesiacu i tez chodzi do swojego lekarza z wynikami i choroba nie postepuje,widac poprawe w wynikach,a choroba zdiagnozowana prawie trzy lata temu

Dziewczynki, dziadziuś ma nowotwór w pęcherzyku zolciowym z naciekiem na watrobie. Nie moga wyciac ani zbadac bo jest w unerwionym obszarze, wykrwawilby sie. Dziadek ma prawie 90 lat. Nie przezyje chemioterapii. Pozostaje miec nadzieje ze da sie to tak odwlekac zeby odszedl spokojnie. Dopiero co pochowalismy babcie... Jestem zdruzgotana. Teraz juz zawsze wiadomosc o ciazy bedzie kojarzyc mi sie z diagnoza dziadziusia... Czemu takie rzeczy w zyciu sie dzieja... Czemu nie moze byc po prostu dobrze...

Jak możesz tak pisać. Ciąża nie ma związku z choroba dziadka. Dziadek ma 90 lat to piękny wiek ale niesttt w tym
Wieku takie choroby się zdarzaja. Oby tylko nie cierpiał mocno i pobył z wami JesCE długo.

Naprawdę jedno się z tego śmieją inni w to wierzą ale moim zdaniem niektórzy mają coś kuźwa w tych ślepiach że źle życzą coś zadadzą. Ja poszłam bo myślałam, że ktoś mi na ciąże zadał bo w pracy cały czas a kiedy a to się słabo staram a to to a to sro. I włosy kultuny a teraz jak nie moje włosy lsniace układają się jak należy
Też chętnie bym się przeszła to wydaje mi się że koleżanka z pracy rzuciła na mnie urok [emoji849] od grudnia co chwilę mówi : zobaczysz że okresu nie dostaniesz ( kiedyś z gadki wyszło że chciałabym kiedyś rodzeństwo dla młodego). No i nie mam okresu właśnie od grudnia [emoji2959][emoji2959][emoji2959] czarownica jedna !

dziewczyny,moj cichy wariat z ryb wrócił,nadaje jak potłuczony i mi mowi,ze kolega mu gada,ze musza sie zbierac,bo walentynie musi poprawic ( chodziło o seks) a moj do niego,ze on ma zakaz ,bo mam @ i lipa,a ja do niego,a wspomniałeś koledze,ze z całego cyklu tylko 5 dni nie dostałeś? on pewnie dostaje od święta,dlatego tak leciał 😂😂😂😂

reklama
Do góry