Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...a moze spróbować szukać pomocy w klinice chińskiej,moj tesc ma stwierdzonego raka prostaty,dostał skierowanie na chemię,ale nie podjal leczenia,pojechal za to do kliniki na konsultacje,z wynikami itd. i dostał wytyczne i teraz kontrolnie zjawia sie u nich raz w miesiacu i tez chodzi do swojego lekarza z wynikami i choroba nie postepuje,widac poprawe w wynikach,a choroba zdiagnozowana prawie trzy lata temu
Nie wie, miałam mu powiedzieć jak będzie dobra diagnoza, a tu coś takiego... Chyba na razie nie będę mu mówić. Teraz to już nie jest ważne Zobaczymy najpierw co dalej...@bleucoco nie wiem czy Twój dziadek wie o ciąży ale jeśli możesz to szepnij mu na ucho, że będzie pradziadkiem [emoji3531]
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).Naprawdę jedno się z tego śmieją inni w to wierzą ale moim zdaniem niektórzy mają coś kuźwa w tych ślepiach że źle życzą coś zadadzą. Ja poszłam bo myślałam, że ktoś mi na ciąże zadał bo w pracy cały czas a kiedy a to się słabo staram a to to a to sro. I włosy kultuny a teraz jak nie moje włosy lsniace układają się jak należy
Wiem, wiem Ale mógł zasnąć w spokoju, a tu coś takiego akurat jak spełnia się moje marzenie...Jak możesz tak pisać. Ciąża nie ma związku z choroba dziadka. Dziadek ma 90 lat to piękny wiek ale niesttt w tym
Wieku takie choroby się zdarzaja. Oby tylko nie cierpiał mocno i pobył z wami JesCE długo.
Oj tak wyprawka to bardzo indywidualna sprawa. Z pierwszym dzieckiem nam się gondola nie przydała i łóżeczko [emoji1787][emoji848] kto by pomyślał [emoji6]
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).
@bleucoco trzymam kciuki za dziadziusia [emoji8]
@Smerfetka94 nie martw się kochana ,czuje że tym razem będzie wszystko dobrze.
rozumiem,trzymam kciuki za dziadziusia i za to abyś miała siłęDziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...
Wspolczuje. Ale dziewczyny dobrze mowia, szepnij mu na ucho, ze bedzie pradziadkiemDziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...