reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
a moze spróbować szukać pomocy w klinice chińskiej,moj tesc ma stwierdzonego raka prostaty,dostał skierowanie na chemię,ale nie podjal leczenia,pojechal za to do kliniki na konsultacje,z wynikami itd. i dostał wytyczne i teraz kontrolnie zjawia sie u nich raz w miesiacu i tez chodzi do swojego lekarza z wynikami i choroba nie postepuje,widac poprawe w wynikach,a choroba zdiagnozowana prawie trzy lata temu
Dziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...

@bleucoco nie wiem czy Twój dziadek wie o ciąży ale jeśli możesz to szepnij mu na ucho, że będzie pradziadkiem [emoji3531]
Nie wie, miałam mu powiedzieć jak będzie dobra diagnoza, a tu coś takiego... Chyba na razie nie będę mu mówić. Teraz to już nie jest ważne :( Zobaczymy najpierw co dalej...

Naprawdę jedno się z tego śmieją inni w to wierzą ale moim zdaniem niektórzy mają coś kuźwa w tych ślepiach że źle życzą coś zadadzą. Ja poszłam bo myślałam, że ktoś mi na ciąże zadał bo w pracy cały czas a kiedy a to się słabo staram a to to a to sro. I włosy kultuny a teraz jak nie moje włosy lsniace układają się jak należy
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).

@bleucoco trzymam kciuki za dziadziusia 😘

@Smerfetka94 nie martw się kochana ,czuje że tym razem będzie wszystko dobrze.

Jak możesz tak pisać. Ciąża nie ma związku z choroba dziadka. Dziadek ma 90 lat to piękny wiek ale niesttt w tym
Wieku takie choroby się zdarzaja. Oby tylko nie cierpiał mocno i pobył z wami JesCE długo.
Wiem, wiem :( Ale mógł zasnąć w spokoju, a tu coś takiego akurat jak spełnia się moje marzenie... :(

Podobno w tamtym stronach jest dużo :) ja okolice Lichenia i tu też są księża egzorcyści i osoby prywatne
Ja tam wierzę w takie rzeczy ... Może jak do wakacji nie zajde w ciążę to podpytam u cioci czy jest w okolicy jakaś szeptucha ( będę jechała na Podlasie).

@bleucoco trzymam kciuki za dziadziusia [emoji8]

@Smerfetka94 nie martw się kochana ,czuje że tym razem będzie wszystko dobrze.

reklama
Dziadziuś ma prawie 90 lat... Nie ma sensu go męczyć i ciągać. Poczekamy co w szpitalu zaproponują. Może to się będzie przy radioterapii tak wolno rozwijało, że odejdzie normalnie ze starości... Oby...
Wspolczuje. Ale dziewczyny dobrze mowia, szepnij mu na ucho, ze bedzie pradziadkiem :)

Do góry