reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Opisujecie porody widzę. Ja dziewczyny nie jestem w stanie jeszcze o tym tak sobie pisać wybaczcie za duza trauma, za wiele przeżyć, smutku itp. Wszystko miało być inaczej ale życie pisze swoj scenariusz. NajwazniejsE ze mam zdrowego synka.

Ja zawsze chciałam
Trojke dzieci ale jak uda mi się urodzić drugie dziecko to będę najszcEliwszqosobq na ziemi. Chciałam mała różnice wieku niestety tutaj tez życie robi po swojemu i nawet gdybym zaszła w ciaze w następnym cyklu to będzie 4 lata roznicy a kiedy ja zajdę i czy w ogóle ...

Nie miałam bo byłam po pełnej narkozie i jedynie mi dali małego na dwie godziny wieczorem w dniu CC. Karmić nie umiałam i miałam z tym mega problem bo mam wklęsłe brodawki i on nie umiał złapać ...prawie depresji dostałam ale moja mama odkryła nakładki na sutki i to mnie uratowało ;)
No tak, ja miałam tylko znieczulenie od pasa w dół, to zupełnie inna historia

Opisujecie porody widzę. Ja dziewczyny nie jestem w stanie jeszcze o tym tak sobie pisać wybaczcie za duza trauma, za wiele przeżyć, smutku itp. Wszystko miało być inaczej ale życie pisze swoj scenariusz. NajwazniejsE ze mam zdrowego synka.

Ja zawsze chciałam
Trojke dzieci ale jak uda mi się urodzić drugie dziecko to będę najszcEliwszqosobq na ziemi. Chciałam mała różnice wieku niestety tutaj tez życie robi po swojemu i nawet gdybym zaszła w ciaze w następnym cyklu to będzie 4 lata roznicy a kiedy ja zajdę i czy w ogóle ...

Głowa do góry!

Przemierzamy ten nierówny i niesprawiedliwy szlak z licznymi pagórkami razem a w kupie siła!!

Ja też nie mam szczęścia... tak mi obiecali że pyknie bo HSG i co? 1 cykl dupa blada. Kolejny cykl infekcja 2 tygodnie - dupa blada. Teraz zaczyna sie kolejny 3 po HSG i zapewne znów to samo ;)

Też mi już ciężko patrzeć pozytywnie, coraz częściej zwyczajnie boje się wyniku bety/testu. Nie robię go wcześniej, bo i tak wiem że ten skurczybyk przylezie... i o...

Mam nadzieje, że się u Ciebie poukłada i będziesz się mogła nacieszyć maluszkiem :) Już i tak masz piękny dar w postaci latajacego po domu łobuza... co ja bym dała chociaż za jedno...
Wiem, że to żadne pocieszenie jak się chce mieć 2 3, ale nawet 1 uważam, że to spore szczęście... bo czasem i 1 nie można mieć...

Głowa do góry!

Przemierzamy ten nierówny i niesprawiedliwy szlak z licznymi pagórkami razem a w kupie siła!!

Ja też nie mam szczęścia... tak mi obiecali że pyknie bo HSG i co? 1 cykl dupa blada. Kolejny cykl infekcja 2 tygodnie - dupa blada. Teraz zaczyna sie kolejny 3 po HSG i zapewne znów to samo ;)

Też mi już ciężko patrzeć pozytywnie, coraz częściej zwyczajnie boje się wyniku bety/testu. Nie robię go wcześniej, bo i tak wiem że ten skurczybyk przylezie... i o...

Mam nadzieje, że się u Ciebie poukłada i będziesz się mogła nacieszyć maluszkiem :) Już i tak masz piękny dar w postaci latajacego po domu łobuza... co ja bym dała chociaż za jedno...
Wiem, że to żadne pocieszenie jak się chce mieć 2 3, ale nawet 1 uważam, że to spore szczęście... bo czasem i 1 nie można mieć...

Oczywiście ze tak. Ja sobie życia bez niego nie wyobrażam. WcOraj miał 39 stopni temperatury bo ma grypę to ja już na rzęsach chodiLam. Strach o jedynaka jest ogromny. Cieszę się bardzo ze go mam i codziennie za to Dziekuje.
Nie zmienia to faktu ze od zawsze marzyłam o dzieciach i mam mega ogromny instynkt macierzyński i DlacEgo alurat ja nie mogę mieć więcej dzieci? A matki patuski rodzą na potege? Jak uśpić chociaż trochę ten instynkt chec posiadania jescze jednego bobasa. Nie wiem.

reklama
Natomaist Aga i inne dziewcyzny czekające na pierwsze dziecko- naprawdę bardzo mocno was podziwiam i wspieram bo ja nie wyobrażam sobie nawet jakie to trudne gdy nie mając jescze dziecka pojawiają się problemy z jego posiadaniem. Szacun dzieczyny. Jesteście silaczkami a wasze dzieci będą szczęściarzami ze maja takie mamy!

Do góry