reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Oj winko wytrawne to ja lubię wiec tym sie ratuje. Wezmę zatem ten acard, a nóż widelec coś da ;)
On ci w ogóle nie zaszkodzi pod warunkiem że to będzie dawka 75mg ja juz łykam. Brałam od wakacji do końca grudnia przestałam bo juz się poddałam i w czwartek od pozytywnego testu postawiłam ja kolo czajnika na wodę biorę i będę brać całą ciążę bo teraz się uda i koniec ! Wierze w to

A ja ci powiem tak 2 lata temu jak zaszłam w ciążę mąż miał dobre nasienie potem po jakimś czasie było słabe robiliśmy test kupiliśmy wzmacniacze dla niego brał 2i pół miesiąca i pyk ciąża bo u mnie dużo rzeczy się nakumulowalo piłam zioła 4miechy brałam witaminy specjalne z USA na poprawę komórek jajowych i pogrubienie wyściółki czyli endometrium brałam te witaminy 1.5mies mąż 2.5 mies on zaczął wcześniej o miesiąc .
Ja wierzę że u mnie udało się
Bo
Poprawiłam krążenie krwi pijąc zioła na lepsze ukrwienie macicy
Jadłam te witaminy ja juz o nich pisałam jakie one są dobre i popularne. W USA ja rozumiem ze tanie nie są bo miesięczny koszt to 400zl minimum trzeba pić 3mies ale wole to niż na in vitro bo to ivf 15tys min wiec się wspieralam wszystkim co popadlo. Można poczytać na temat tych witamin na necie i opinie ile kobiety się starały po 5lat i im się z tymi witaminami udało one mają wspomagacze jakieś ziołowe tez wyślę zdjęcia
niebieskie dla niego
Różowe dla kobiet

L-arginine kupi się w Polsce nawet na siłowniach jest czysta a pomaga na ukrwienie. Urodziłaś dziecko z ciąży wspomaganej tymi lekami?

On ci w ogóle nie zaszkodzi pod warunkiem że to będzie dawka 75mg ja juz łykam. Brałam od wakacji do końca grudnia przestałam bo juz się poddałam i w czwartek od pozytywnego testu postawiłam ja kolo czajnika na wodę biorę i będę brać całą ciążę bo teraz się uda i koniec ! Wierze w to
No pewnie ze się uda!!! Wiesz w czym był problem i wspomagasz się odpowiednimi lekami. Nie ma innej opcji :)

L-arginine kupi się w Polsce nawet na siłowniach jest czysta a pomaga na ukrwienie. Urodziłaś dziecko z ciąży wspomaganej tymi lekami?
To się bierze tylko podczas starań od pozytywnego testu nie wolno tego brać juz . Mi infertility clinic klinika niepłodności poleciła te witaminy są one polecane w USA tylko podczas starań

Jak znasz angielski to poczytaj lub wrzuć do tranzlator

Nie urodziłam ale dzięki tym witaminą jestem w ciąży teraz
Do tego męża nasienie było poniżej 20mln po 2.5 miesiącach brania witamin 2x dziennie nasienie wyniki ponad 50mln

Czyli staracie sie o 3cie dziecko?mi sie wydswalo ze to tylko wariaci chca miec trojke :D Boze ile to pracy przy trojce podziwiam...
Już się postaraliśmy nawet ;) 11tc leci :D
Zawsze chciałam Trójeczkę i tylko czekałam na moment aż Nam się choć delikatnie sytuacja materialna poprawi bo na 1 pokoju Trójka i to z takimi różnicami wieku to by było prawdziwe wyzwanie ;) Co do wariatów to tak, od zawsze drzemie we mnie MatkaWariatka do tego straszna MatkaKwoka hahaha
A ludzie jak się teraz dowiadują o ciąży a nie wiedzą o staraniach to zazwyczaj słyszę " Wpadka?" " Oj ale dacie radę" WTF myślę sobie ;)
Najstarszy już znika na całe dnie z Ziomkami, Mały CycMamusi za chwilę pójdzie w Jego ślady i co ja mam w życiu robić? Jak dzieci to moja siła napędowa :D Bez Nich nie wyobrażam sobie żadnego dnia .. A nie mogę być egoistką i czas się pogodzić, że czas nie stoi w miejscu ..

reklama
Aż mi ciary przeszły [emoji3064]
To było straszne, sama nie wiem jak ja dałam radę, ale myślałam o babci, a nie o sobie. Potem to wyszło. Schudłam kilka kg, dopadł mnie półpasiec na twarzy, który pojawia się tylko przy ogromnym osłabieniu, w większości po chemioterapii na przykład. Człowiek znajduje w sobie ogromne pokłady siły jak musi...

Do góry