Paulina_1982
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, co prawda byłam już u dziadziusia i niestety rozpoznaję już ten pierwszy etap odchodzenia, wycofywanie się, jest to bardzo przykre, że nie mogę nic zrobić... Ale z drugiej strony rodzi się nowe życie... To mi daje siłę. Twój się rozpoczął cudnie Super wiadomości !!! Ale takie info z rana cieszą
Powinnaś chyba zrobić gdzie indziej, bo beta raz w tygodniu co tydzień wydaje mi się, że nie ma większego znaczenia diagnostycznego, jeśli chodzi o przyrostKochane moje chyba dopiero teraz zaczynam wierzyć w to co widzę. 1 test od góry robiony dwa dni temu, dwa kolejne z dziś. Ale mam problem.. Tam gdzie mamy zamiar jechać na betę robią ja tylko we wtorki. A z tego co tu widzę trzeba ją powtórzyć po 2 dniach i nie do końca wiem jak to ugryźć..
Tak może być na początku, nie martw się. Ja byłam jedną z tych kobiet, które dotknął brak apetytu To się unormuje. Ja kończę 7 tydzień i tak już od około tygodnia mam w miarę normalny apetyt.A mi sie nawet jesc nie chce. Tzn niby mi sie chce ale jak patrzę na jedzenie to mam obrzydzenie, az mi sie zrymowalo
Nie wiem jak wytrzymam do tego 9tego.. Im dluzej czekam na wizytę tym mam więcej obaw, mam nadzieję ze z dzidzi wszystko dobrzeTak może być na początku, nie martw się. Ja byłam jedną z tych kobiet, które dotknął brak apetytu To się unormuje. Ja kończę 7 tydzień i tak już od około tygodnia mam w miarę normalny apetyt.
Ja piernicze... nie dosc ze plombe zgubilam i muszs sie pilnowac z jedzeniem bo nie mam tylnej sciany zęba bo chyba ulamal sie razem z plombą, to chyba mi sie 8 na gorze zaczela wyzynac.... [emoji23][emoji24][emoji23] 26 lat a tu jeszcze zeby madrosci ida w komplecie do siwizny [emoji23]
Smiech przez lzy... wspolczuje zeba i gratuluje nowego