reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
To głupoty gadają [emoji6] jak już każą na to zwracać uwagę to powinni wspomnieć o pożywieniu które zawiera tego alkoholu więcej niż w piwach bezalko
To pewnie podobnie jak z kawą :) Jedni zakazują a inni normalnie do tego podchodzą, że trzy słabe kawy dziennie są OK i ja się tego trzymam :) Przy czym ja nie piję herbaty czarnej ani zielonej, tylko melisę, więc nie mam „dodatkowej” dawki kofeiny. To prawda, nie można dać się zwariować :) Jak moja mama była ze mną w ciąży to lekarz wręcz kazał jej pić ze dwie kawy dziennie żeby miała normalne ciśnienie, bo miała za niskie :)

Czesc dziewczyny,nadal z Wami tutaj jestem,czytam i trzymam kciuki za wszystkie,ja odpuściłam starania,co ma być to będzie,poki nie padnie ostateczna diagnoza i nie wdroza leczenia,to i tak z tego nic nie będzie ( mam podejrzenie o guza przysadki ) miłego dnia wszystkim życzę 😊

Super! Bardzo się cieszę Kochana! [emoji173]
Hejka!

Z mężem wracamy właśnie z USG :)

Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 :) Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację [emoji23] Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu :)

Człowiek ma prawie 1 cm :) Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie :) Ma już człowiekopodobny kształt :)

Następna wizyta 22 marca :) Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo :)

Kamień z serca!!

reklama
Do góry