Ja juz wypilam :-)Zjadlam sniadanie i len mnie złapał.... nie chce mi sie sprzatac.... a roboty w cholere!
Moze kawa postawi mnie na nogi
Kto pije ze mna?
reklama
AsiaIN
Fanka BB :)
. Ja właśnie tez mam kawkę Miłego dnia !!!Zjadlam sniadanie i len mnie złapał.... nie chce mi sie sprzatac.... a roboty w cholere!
Moze kawa postawi mnie na nogi
Kto pije ze mna?
To głupoty gadają [emoji6] jak już każą na to zwracać uwagę to powinni wspomnieć o pożywieniu które zawiera tego alkoholu więcej niż w piwach bezalkoTak mówią lekarze, ja tam tego nie zgłębiałam
bleucoco
To pewnie podobnie jak z kawą Jedni zakazują a inni normalnie do tego podchodzą, że trzy słabe kawy dziennie są OK i ja się tego trzymam Przy czym ja nie piję herbaty czarnej ani zielonej, tylko melisę, więc nie mam „dodatkowej” dawki kofeiny. To prawda, nie można dać się zwariować Jak moja mama była ze mną w ciąży to lekarz wręcz kazał jej pić ze dwie kawy dziennie żeby miała normalne ciśnienie, bo miała za niskieTo głupoty gadają [emoji6] jak już każą na to zwracać uwagę to powinni wspomnieć o pożywieniu które zawiera tego alkoholu więcej niż w piwach bezalko
bleucoco
Ja też!! Miłego. Ja właśnie tez mam kawkę Miłego dnia !!!
AsiaIN
. Twój się rozpoczął cudnie Super wiadomości !!! Ale takie info z rana ciesząJa też!! Miłego
AsiaIN
Na fb wyświetliło mi się dziś coś takiego... hmm
Czesc dziewczyny,nadal z Wami tutaj jestem,czytam i trzymam kciuki za wszystkie,ja odpuściłam starania,co ma być to będzie,poki nie padnie ostateczna diagnoza i nie wdroza leczenia,to i tak z tego nic nie będzie ( mam podejrzenie o guza przysadki ) miłego dnia wszystkim życzę
Verona26
Super! Bardzo się cieszę Kochana! [emoji173]
Hejka!
Z mężem wracamy właśnie z USG
Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację [emoji23] Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu
Człowiek ma prawie 1 cm Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie Ma już człowiekopodobny kształt
Następna wizyta 22 marca Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo
Kamień z serca!!
reklama