reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Kochane moje chyba dopiero teraz zaczynam wierzyć w to co widzę. 1 test od góry robiony dwa dni temu, dwa kolejne z dziś. Ale mam problem.. Tam gdzie mamy zamiar jechać na betę robią ja tylko we wtorki. A z tego co tu widzę trzeba ją powtórzyć po 2 dniach i nie do końca wiem jak to ugryźć..

Załączniki

• IMG_20200229_090414.jpg
    IMG_20200229_090414.jpg
    244,4 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Kochane moje chyba dopiero teraz zaczynam wierzyć w to co widzę. 1 test od góry robiony dwa dni temu, dwa kolejne z dziś. Ale mam problem.. Tam gdzie mamy zamiar jechać na betę robią ja tylko we wtorki. A z tego co tu widzę trzeba ją powtórzyć po 2 dniach i nie do końca wiem jak to ugryźć..
A po Co Ci w ohole beta. Paski sa sliczne. Widac ze ciaza sie rozwija. Kiedys nikt bety nie robil... ja nie robilam ani 12 lat temu ani 3 😁😁 teraz ze wzgledu na leki szalalam z betami. Bo sie balam.

A po Co Ci w ohole beta. Paski sa sliczne. Widac ze ciaza sie rozwija. Kiedys nikt bety nie robil... ja nie robilam ani 12 lat temu ani 3 😁😁 teraz ze wzgledu na leki szalalam z betami. Bo sie balam.
Nie mam pojęcia chyba po prostu za dużo czytam.. Te przyrosty 66% i tak dalej😂

Ogolnie jakos nie pilnuje tych tyg :D i nie wiem ktory teraz dobrze ze aplikacja podpowiada nieraz ale ogolnie tak oby dotrwac do tego konca pierwszego trymmestra i wtedy odetchne z ulga :) to dzis serduszko pierwszy raz widzialas czy juz mialas ta przyjemnosc? :)
A to widzisz to tylko ja w gorącej wodzie kąpana 😂 Też muszę tak jak Ty trochę się uspokoić :D

Widzieliśmy już serduszko 5+3 w zeszłym tygodniu 🙈 Bardzo szybko się pojawiło, to pewnie zasługa dobrego sprzętu 😊 Tylko wtedy to była tak maleńka pulsująca kropeczka, że lekarz był pewny, ale ja nie do końca 😂 Teraz już wyraźni biło😊 Ale lekarz nic nie słuchał 😊 Powiedział też, że szyjka macicy już długa i prawidłowo zamknięta, wszystko jest dobrze 😍

Poniżej zdjęcie bąbelka. Leży sobie😍🙈

Załączniki

• 0313244D-1DCE-462E-94CB-AEBA4A230FED.jpeg
    0313244D-1DCE-462E-94CB-AEBA4A230FED.jpeg
    453,7 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
Zgadzam się! Ja zrobiłam po teście 2 razy tylko dlatego, że bałam się, że lekarz będzie chciał i mnie odeśle z kwitkiem :D

Nie mam pojęcia chyba po prostu za dużo czytam.. Te przyrosty 66% i tak dalej😂
A to widzisz to tylko ja w gorącej wodzie kąpana 😂 Też muszę tak jak Ty trochę się uspokoić :D

Widzieliśmy już serduszko 5+3 w zeszłym tygodniu 🙈 Bardzo szybko się pojawiło 😊 Tylko wtedy to była tak maleńka pulsująca kropeczka, że lekarz był pewny, ale ja nie do końca 😂 Teraz już wyraźni biło😊 Ale lekarz nic nie słuchał 😊 Powiedział też, że szyjka macicy już długa i prawidłowo zamknięta, wszystko jest dobrze 😍

Poniżej zdjęcie bąbelka. Leży sobie😍🙈
Przeslodki widok!!! :) wiesz u mnie to druga ciaza z druga chyba jest tez nieco inaczej troche spokojniej przy pierwszej to sie strasznie wszystkim ekscytowalam duzo czytalam i wgl :) takze rozumiem doskonale!

reklama
Do góry