reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja też z tyłozgięciem, ale nigdy mnie nie bolały plecy w żadnej ciąży, więc pewnie jeszcze postawa/budowa ciała na duże znaczenie 😉
Nie no wiadomo nie ma reguły, ale przy tyłozgięciu mogą boleć bardziej, więc kobiety nie powinny się tym przejmować, że coś złego się dzieje :)

reklama
Hejka!

Z mężem wracamy właśnie z USG :)

Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 :) Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację 😂 Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu :)

Człowiek ma prawie 1 cm :) Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie :) Ma już człowiekopodobny kształt :)

Następna wizyta 22 marca :) Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo :)

Kamień z serca!!

Hejka!

Z mężem wracamy właśnie z USG :)

Wg USG ciąża 1 dzień starsza, czyli 6+5, ale przy tak małej różnicy teoretycznie powinniśmy kierować się terminem z OM czyli 6+4 :) Wycyrklowaliśmy ze starym idealnie w owulację 😂 Czyli musiałam ją mieć w dzień szczytu śluzu :)

Człowiek ma prawie 1 cm :) Serduszko bije jak szalone! Pięknie było wszystko widać! Siedzi sobie tam i rośnie :) Ma już człowiekopodobny kształt :)

Następna wizyta 22 marca :) Pan doktor powiedział, że wszystko idealnie i książkowo :)

Kamień z serca!!
Super!!! To mamy wgl podobnie bo ja wg apki msm 6tyg i 1 dzien i usg mam w pon :)

Też masz wrażenie, że wolno te tygodnie lecą? 😂 Lekarz powiedział, że newralgiczne są 6-8 tydz., i po 10 tyg. będę już mogła powiedzieć w pracy o ciąży i już będzie dobrze :)
Ogolnie jakos nie pilnuje tych tyg :D i nie wiem ktory teraz dobrze ze aplikacja podpowiada nieraz ale ogolnie tak oby dotrwac do tego konca pierwszego trymmestra i wtedy odetchne z ulga :) to dzis serduszko pierwszy raz widzialas czy juz mialas ta przyjemnosc? :)

reklama
Do góry