reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Tak. Mam tylozgiecie. Dzięki za uspokojenie, ale myśli najgorsze, m.in. dlatego,ze córeczka mi się rozchorował i nie schodzi mi z rąk
Oj zdróweczka.
U nas też infekcja za infekcją. W pracy w lutym byłam 6 razy. Dziś Antek znowu gorączka [emoji17] a my z tych nie chorujących wcale, więc w szoku jestem.

reklama
Dzien dobry Wszystkim!
Czuje jak mi @ do "drzwi puka" jest juz tuż tuż....
No ale cóż...

Zdrówka życze wszystkim! Słoneczka ciepłego i uśmiechu na twarzach! A dla zmęczonych, dużo siły i wytrwałosci- będzie dobrze Dziewczyny!👶

To prawda ze z powodu braku zimy bedzie bieda w Europie. Susza... gwałtowne ulewy, grad. Owady...a najgorsze kleszcze! Moze w nastepnym roku bedzie lepiej...

Kto dzisiaj robi porządki? Bo ja zaraz odkurzacz odpalam i zmywarke i pralke.... i chyba chlopakow zagonie do jakiejś ciezkiej pracy fizycznej bo mnie wkurzaja! 😁😁😁😁 nawet kota pogonie do sprzatania we wlasnej kuwecie!
Ja! Ja! Wczoraj byliśmy z moim w Ikei, kupiłam pierdyliard organizerów do szuflad, więc dziś będzie układanko😂 od 6 spać nie mogę, więc wykorzystam ten czas na porządki, a co! 😁

Kto dzisiaj robi porządki? Bo ja zaraz odkurzacz odpalam i zmywarke i pralke.... i chyba chlopakow zagonie do jakiejś ciezkiej pracy fizycznej bo mnie wkurzaja! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] nawet kota pogonie do sprzatania we wlasnej kuwecie!
Ja miałam w planie wielkie sprzątanie bo to końcu wolny weekend od pracy .
I co? Przylazła @ pierwsza po samoistnym. Dramat ! Tyle na nią czekałam ,boli nawet cewka moczowa [emoji24][emoji24]

Mam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]

Ja miałam w planie wielkie sprzątanie bo to końcu wolny weekend od pracy .
I co? Przylazła @ pierwsza po samoistnym. Dramat ! Tyle na nią czekałam ,boli nawet cewka moczowa [emoji24][emoji24]
😫😫😢😢 przykro mi. ....to moze meza zagon do pracy a Ty w kocyku z cieplutka herbatka bedziesz nadzorowac...to tez moze byc przyjemne 😁

reklama
Mam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]
Mysle ze cwiczenia sa dobre. Sama nie cwicze jakos regularnie. Ale pamietam ze kiedy staralam sie o synow jezdzilam na rowerze. Duzo chodzilismy. Wyjezdzalismy gdzies. Takie.dotlenienie swietnie dziala na organizm...i kto wie czy plodnosc noe bedzie lepsza😁😁

Do góry