reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Tak. Mam tylozgiecie. Dzięki za uspokojenie, ale myśli najgorsze, m.in. dlatego,ze córeczka mi się rozchorował i nie schodzi mi z rąk
Oj zdróweczka.
U nas też infekcja za infekcją. W pracy w lutym byłam 6 razy. Dziś Antek znowu gorączka [emoji17] a my z tych nie chorujących wcale, więc w szoku jestem.

reklama
Dzien dobry Wszystkim!
Czuje jak mi @ do "drzwi puka" jest juz tuż tuż....
No ale cóż...

Zdrówka życze wszystkim! Słoneczka ciepłego i uśmiechu na twarzach! A dla zmęczonych, dużo siły i wytrwałosci- będzie dobrze Dziewczyny!👶

To prawda ze z powodu braku zimy bedzie bieda w Europie. Susza... gwałtowne ulewy, grad. Owady...a najgorsze kleszcze! Moze w nastepnym roku bedzie lepiej...

Kto dzisiaj robi porządki? Bo ja zaraz odkurzacz odpalam i zmywarke i pralke.... i chyba chlopakow zagonie do jakiejś ciezkiej pracy fizycznej bo mnie wkurzaja! 😁😁😁😁 nawet kota pogonie do sprzatania we wlasnej kuwecie!
Ja! Ja! Wczoraj byliśmy z moim w Ikei, kupiłam pierdyliard organizerów do szuflad, więc dziś będzie układanko😂 od 6 spać nie mogę, więc wykorzystam ten czas na porządki, a co! 😁

Kto dzisiaj robi porządki? Bo ja zaraz odkurzacz odpalam i zmywarke i pralke.... i chyba chlopakow zagonie do jakiejś ciezkiej pracy fizycznej bo mnie wkurzaja! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] nawet kota pogonie do sprzatania we wlasnej kuwecie!
Ja miałam w planie wielkie sprzątanie bo to końcu wolny weekend od pracy .
I co? Przylazła @ pierwsza po samoistnym. Dramat ! Tyle na nią czekałam ,boli nawet cewka moczowa [emoji24][emoji24]

Mam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]

Ja miałam w planie wielkie sprzątanie bo to końcu wolny weekend od pracy .
I co? Przylazła @ pierwsza po samoistnym. Dramat ! Tyle na nią czekałam ,boli nawet cewka moczowa [emoji24][emoji24]
😫😫😢😢 przykro mi. ....to moze meza zagon do pracy a Ty w kocyku z cieplutka herbatka bedziesz nadzorowac...to tez moze byc przyjemne 😁

reklama
Mam pytanie do dziewczyn starających się czy ćwiczycie coś? Biegacie? Nie rezygnujecie z ćwiczeń z powodu starań?
Miałam zacząć ćwiczyć od listopada ale co miesiąc myślę że po co skoro będę zaraz w ciąży [emoji38][emoji38][emoji38]
Mysle ze cwiczenia sa dobre. Sama nie cwicze jakos regularnie. Ale pamietam ze kiedy staralam sie o synow jezdzilam na rowerze. Duzo chodzilismy. Wyjezdzalismy gdzies. Takie.dotlenienie swietnie dziala na organizm...i kto wie czy plodnosc noe bedzie lepsza😁😁

Do góry