reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
I ja też [emoji6]
Ja też ja też ;) 4dpo chyba :) testować będę pewnie koło soboty za tydzień bo okres mi na pon wychodzi.
Pierwszy cykl z testami owu :) I taki maraton w okolicach owu że szok ;)
Trochę się bałam czy nie za wczas przestałam testować ale wydaje mi się że dobrze :) też nie ma co popadać w paranoję i pierwszy cykl przesikac cały:D
Screenshot_20200228-230029_Femometer.jpeg
Screenshot_20200228-225823_Femometer.jpeg

Kochana nie martw się. Ja miałam tak jak Ty. Czułam się JAK młody Bóg. Niestety do teraz. 8 tydzień i jest dramat [emoji2356][emoji2356] Nie wiem już co jeść, jak oddychać by niczego nie czuć. Śmierdzi mi dosłownie wszystko!
Współczuję Wam tych objawów, a troszkę zazdroszczę :D Ja dziś miałam naprawdę dobry dzień! Jedyne co to jak za długo chodzę no to ból krzyża i zadyszka. Piersi dziś tkliwsze. Tak to spoko :) Czasem chciałabym mieć więcej objawów haha No, jakbym się czepiała, to mnie lekko zgaga złapała po soku pomarańczowym [emoji23] No i trądzik :(

Kochana nie martw się. Ja miałam tak jak Ty. Czułam się JAK młody Bóg. Niestety do teraz. 8 tydzień i jest dramat [emoji2356][emoji2356] Nie wiem już co jeść, jak oddychać by niczego nie czuć. Śmierdzi mi dosłownie wszystko!
Pociesze Cię. 9+4 I dzisiaj pierwszy raz od miesiąca zjadłam kanapkę z szynka i nawet mnie nie zemdlilo xD

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja w sumie nie wiem ile bo według USG 7+5 A według OM 8+3... czekam.na następne usg... Ale nie wiem czy doleże [emoji2356][emoji2356] Dla mnie wszystko to zło! Nawet butelka z kebaba jak stała na stole to czułam ja na kanapie że śmierdzi jedzeniem. Toc to jakaś paranoja!
Pociesze Cię. 9+4 I dzisiaj pierwszy raz od miesiąca zjadłam kanapkę z szynka i nawet mnie nie zemdlilo xD

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja w sumie nie wiem ile bo według USG 7+5 A według OM 8+3... czekam.na następne usg... Ale nie wiem czy doleże [emoji2356][emoji2356] Dla mnie wszystko to zło! Nawet butelka z kebaba jak stała na stole to czułam ja na kanapie że śmierdzi jedzeniem. Toc to jakaś paranoja!
Nie no zapachy nadal mnie odstraszaja. Ale ja zawsze mam rano straszny katar i nie czułam zapachu szynki i jadłam jak szalona xD chyba będę jeść z zatkanym nosem.

Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)

Tak. Mam tylozgiecie. Dzięki za uspokojenie, ale myśli najgorsze, m.in. dlatego,ze córeczka mi się rozchorował i nie schodzi mi z rąk

reklama
Do góry