reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
I ja też [emoji6]
Ja też ja też ;) 4dpo chyba :) testować będę pewnie koło soboty za tydzień bo okres mi na pon wychodzi.
Pierwszy cykl z testami owu :) I taki maraton w okolicach owu że szok ;)
Trochę się bałam czy nie za wczas przestałam testować ale wydaje mi się że dobrze :) też nie ma co popadać w paranoję i pierwszy cykl przesikac cały:D
Screenshot_20200228-230029_Femometer.jpeg
Screenshot_20200228-225823_Femometer.jpeg

Kochana nie martw się. Ja miałam tak jak Ty. Czułam się JAK młody Bóg. Niestety do teraz. 8 tydzień i jest dramat [emoji2356][emoji2356] Nie wiem już co jeść, jak oddychać by niczego nie czuć. Śmierdzi mi dosłownie wszystko!
Współczuję Wam tych objawów, a troszkę zazdroszczę :D Ja dziś miałam naprawdę dobry dzień! Jedyne co to jak za długo chodzę no to ból krzyża i zadyszka. Piersi dziś tkliwsze. Tak to spoko :) Czasem chciałabym mieć więcej objawów haha No, jakbym się czepiała, to mnie lekko zgaga złapała po soku pomarańczowym [emoji23] No i trądzik :(

Kochana nie martw się. Ja miałam tak jak Ty. Czułam się JAK młody Bóg. Niestety do teraz. 8 tydzień i jest dramat [emoji2356][emoji2356] Nie wiem już co jeść, jak oddychać by niczego nie czuć. Śmierdzi mi dosłownie wszystko!
Pociesze Cię. 9+4 I dzisiaj pierwszy raz od miesiąca zjadłam kanapkę z szynka i nawet mnie nie zemdlilo xD

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja w sumie nie wiem ile bo według USG 7+5 A według OM 8+3... czekam.na następne usg... Ale nie wiem czy doleże [emoji2356][emoji2356] Dla mnie wszystko to zło! Nawet butelka z kebaba jak stała na stole to czułam ja na kanapie że śmierdzi jedzeniem. Toc to jakaś paranoja!
Pociesze Cię. 9+4 I dzisiaj pierwszy raz od miesiąca zjadłam kanapkę z szynka i nawet mnie nie zemdlilo xD

Hahaha [emoji23][emoji23][emoji23] Ja w sumie nie wiem ile bo według USG 7+5 A według OM 8+3... czekam.na następne usg... Ale nie wiem czy doleże [emoji2356][emoji2356] Dla mnie wszystko to zło! Nawet butelka z kebaba jak stała na stole to czułam ja na kanapie że śmierdzi jedzeniem. Toc to jakaś paranoja!
Nie no zapachy nadal mnie odstraszaja. Ale ja zawsze mam rano straszny katar i nie czułam zapachu szynki i jadłam jak szalona xD chyba będę jeść z zatkanym nosem.

Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)

Tak. Mam tylozgiecie. Dzięki za uspokojenie, ale myśli najgorsze, m.in. dlatego,ze córeczka mi się rozchorował i nie schodzi mi z rąk

reklama
Do góry