reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Kochana to się ciesz... Bo u mnie od wczoraj okropny, nie ma rzeczy którą mi nie śmierdzi [emoji2356][emoji2356] i Dzisiaj Od rana odbija mi się metalem, okropieństwo.
Współczuję Wam tych objawów, a troszkę zazdroszczę :D Ja dziś miałam naprawdę dobry dzień! Jedyne co to jak za długo chodzę no to ból krzyża i zadyszka. Piersi dziś tkliwsze. Tak to spoko :) Czasem chciałabym mieć więcej objawów haha No, jakbym się czepiała, to mnie lekko zgaga złapała po soku pomarańczowym 😂 No i trądzik :(

reklama
Dzieki , już mi ochota przeszła...Ale tez słyszałam gdzieś ze trzeba zawsze i tak sprawdZac bo i te bezalkoholowe 0proc mogą coś zawierać. Wiec lepiej sprawdzić .
Jak jest napisane 0,00% to jest bezalkoholowe całkowicie. Jak jest samo 0%, to może być wtedy np. 0,5% albo 0,05% w rzeczywistości, to na etykiecie z tyłu wtedy trzeba zobaczyć :) Ja piję zawsze Bavarię, jest przepyszna i mam 100% pewności, że jest 0,00% alkoholu :D

Uwielbiam Bavarię :D No właśnie podobno Karmi jest takie dyskusyjne, bo może zawierać do 0,05 bodajże, a czasami kobiety w ciąży piją.
Jak jest napisane 0,00% to jest bezalkoholowe całkowicie. Jak jest samo 0%, to może być wtedy np. 0,5% albo 0,05% w rzeczywistości, to na etykiecie z tyłu wtedy trzeba zobaczyć :) Ja piję zawsze Bavarię, jest przepyszna i mam 100% pewności, że jest 0,00% alkoholu :D

Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)
Ja też z tyłozgięciem, ale nigdy mnie nie bolały plecy w żadnej ciąży, więc pewnie jeszcze postawa/budowa ciała na duże znaczenie 😉

Czasami lepiej nie mieć [emoji23] Ja mam dziś 24 dc i testowałam, biel mnie poraziła w oczy i tyle [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też się staram :) a dziś mi przyszły owulacyjne z Allegro. Miało być trzy ciążowe w komplecie, ale nie ma, bo wysłali mi więcej owulacyjnych , oszuści [emoji14] Cóż, nie będę testować na koniec cyklu, tym lepiej dla mnie [emoji1]

reklama
Do góry