reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Kochana to się ciesz... Bo u mnie od wczoraj okropny, nie ma rzeczy którą mi nie śmierdzi [emoji2356][emoji2356] i Dzisiaj Od rana odbija mi się metalem, okropieństwo.
Współczuję Wam tych objawów, a troszkę zazdroszczę :D Ja dziś miałam naprawdę dobry dzień! Jedyne co to jak za długo chodzę no to ból krzyża i zadyszka. Piersi dziś tkliwsze. Tak to spoko :) Czasem chciałabym mieć więcej objawów haha No, jakbym się czepiała, to mnie lekko zgaga złapała po soku pomarańczowym 😂 No i trądzik :(

reklama
Dzieki , już mi ochota przeszła...Ale tez słyszałam gdzieś ze trzeba zawsze i tak sprawdZac bo i te bezalkoholowe 0proc mogą coś zawierać. Wiec lepiej sprawdzić .
Jak jest napisane 0,00% to jest bezalkoholowe całkowicie. Jak jest samo 0%, to może być wtedy np. 0,5% albo 0,05% w rzeczywistości, to na etykiecie z tyłu wtedy trzeba zobaczyć :) Ja piję zawsze Bavarię, jest przepyszna i mam 100% pewności, że jest 0,00% alkoholu :D

Uwielbiam Bavarię :D No właśnie podobno Karmi jest takie dyskusyjne, bo może zawierać do 0,05 bodajże, a czasami kobiety w ciąży piją.
Jak jest napisane 0,00% to jest bezalkoholowe całkowicie. Jak jest samo 0%, to może być wtedy np. 0,5% albo 0,05% w rzeczywistości, to na etykiecie z tyłu wtedy trzeba zobaczyć :) Ja piję zawsze Bavarię, jest przepyszna i mam 100% pewności, że jest 0,00% alkoholu :D

Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)
Ja też z tyłozgięciem, ale nigdy mnie nie bolały plecy w żadnej ciąży, więc pewnie jeszcze postawa/budowa ciała na duże znaczenie 😉

Czasami lepiej nie mieć [emoji23] Ja mam dziś 24 dc i testowałam, biel mnie poraziła w oczy i tyle [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja też się staram :) a dziś mi przyszły owulacyjne z Allegro. Miało być trzy ciążowe w komplecie, ale nie ma, bo wysłali mi więcej owulacyjnych , oszuści [emoji14] Cóż, nie będę testować na koniec cyklu, tym lepiej dla mnie [emoji1]

reklama
Do góry