A jak u Ciebie sytuacja? Byłaś u gina?Ja zostałam
reklama
Moja Droga u Ciebie widać dziś było bladą krechę, więc Ty się nie liczyszJa też zostałam...
Mimi94
Fanka BB :)
Widać było ducha... W końcu to pinkMoja Droga u Ciebie widać dziś było bladą krechę, więc Ty się nie liczysz [emoji14]
Wesoła_Aga
No ja uważam tak ze ludzie potrafią zabić za 5zl . Tu nie chodzi o żaden wirus bo on mi kolo nosa lata . Ale to prawda że jak by czasem kiedyś żywności brakło to sąsiad cie zabije za bochenek chleba niestety taka jest prawda. W Auschwitz zastrzelali ludzi za surowego ziemniaka z ziemi bo je mieli co jeść oglądałam film i bardzo dużo wypowiedzi na ten temat opowiadała taka staruszka chyba już nie żyje jak facet dorosły potrafił zabić dziecko bo pietke chleba. My żyjemy w takim społeczeństwie. Niestety ludzie tacy są . Tu nawet nie chodzi o żywność ale o ludzi popsdajacy w rozpacz i z braku z rozpaczy kulkę w łeb ci zasadzi. Niestety znam kogoś bliskiego co zabił żonę bo się wstawila do niego zabił ja znam ta rodzinę bardzo dobrze . Mąż potrafił zabić żonę w zlosciach potem zalujac tego . Za późno . Jej już nie ma wspaniała kobieta była zostawiła 3ke dzieci . Bo mężowi odjebalo.
Zgodze się. U mojej mamy na śląsku wykryli zatrucie wody w szkole... bakterie E. Coli i zakorkowali woda w całej miejscowości a wody w sklepach (gdzie tam kilka na krzyż jest) brakło i najbliższa była 30 km od nich...
Beczkowozu też ludziom nie dali...
I podobno własnie bili się o jedzenie i wodę...
Hej dziewczyny wczoraj biorę duphaston na wywołanie miesiączki, mam pytanie może któras wie czy po wywołanej miesiączce normalnie jest owulacja??
Będzie, będzie spokojnie Możesz mieć tylko krótszą miesiączke
Czy ktoś w ogóle został tutaj starający, czy już same szczęśliwe byłe staraczki tu mamy?
Mamy, mamy. Ja już mam pakiet dośmiertny wykupiony na tym wątku
Dziewczyny, dla zainteresowanych, dostałam info, że ruszył program dofinansowania in vitro (6.000 zł) dla Warszawy. Maila dostałam od Kliniki Invicta, więc pewnie tam można się dowiadywać co i jak
U mnie w pracy każą nosić maseczki z filtrem
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
bleucoco
Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwięDzieczyny czy na początku ciąży bolały Was plecy w krzyżu? Zaczęły mnie dziś dość mocno bolec i się martwie [emoji22]
No mnie akurat pinki nie oszukały, jak nie było ciąży to absolutnie żadnej krechy nie wypatrzyłam.Widać było ducha... W końcu to pink
Trzymam kciuki!
bleucoco
Jeśli 0.00% to tak, ale niektóre tak jak i piwa mają jakiś odsetek, więc trzeba sprawdzić, żeby nie było nic a nicDziewczyny mam ochotę na jutro na winko ale oczywiście bezalkoholowe czy bezalkoholowe jest bezpieczne ?
reklama
margaretka89
Ja też się staram a dziś mi przyszły owulacyjne z Allegro. Miało być trzy ciążowe w komplecie, ale nie ma, bo wysłali mi więcej owulacyjnych , oszuści Cóż, nie będę testować na koniec cyklu, tym lepiej dla mnieJa zostałam