reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No ja uważam tak ze ludzie potrafią zabić za 5zl . Tu nie chodzi o żaden wirus bo on mi kolo nosa lata . Ale to prawda że jak by czasem kiedyś żywności brakło to sąsiad cie zabije za bochenek chleba niestety taka jest prawda. W Auschwitz zastrzelali ludzi za surowego ziemniaka z ziemi bo je mieli co jeść oglądałam film i bardzo dużo wypowiedzi na ten temat opowiadała taka staruszka chyba już nie żyje jak facet dorosły potrafił zabić dziecko bo pietke chleba. My żyjemy w takim społeczeństwie. Niestety ludzie tacy są . Tu nawet nie chodzi o żywność ale o ludzi popsdajacy w rozpacz i z braku z rozpaczy kulkę w łeb ci zasadzi. Niestety znam kogoś bliskiego co zabił żonę bo się wstawila do niego zabił ja znam ta rodzinę bardzo dobrze . Mąż potrafił zabić żonę w zlosciach potem zalujac tego . Za późno . Jej już nie ma wspaniała kobieta była zostawiła 3ke dzieci . Bo mężowi odjebalo.

Zgodze się. U mojej mamy na śląsku wykryli zatrucie wody w szkole... bakterie E. Coli i zakorkowali woda w całej miejscowości a wody w sklepach (gdzie tam kilka na krzyż jest) brakło i najbliższa była 30 km od nich...
Beczkowozu też ludziom nie dali...
I podobno własnie bili się o jedzenie i wodę...

Hej dziewczyny wczoraj biorę duphaston na wywołanie miesiączki, mam pytanie może któras wie czy po wywołanej miesiączce normalnie jest owulacja??

Będzie, będzie spokojnie :) Możesz mieć tylko krótszą miesiączke ;)

Czy ktoś w ogóle został tutaj starający, czy już same szczęśliwe byłe staraczki tu mamy?

Mamy, mamy. Ja już mam pakiet dośmiertny wykupiony na tym wątku :D

Dziewczyny, dla zainteresowanych, dostałam info, że ruszył program dofinansowania in vitro (6.000 zł) dla Warszawy. Maila dostałam od Kliniki Invicta, więc pewnie tam można się dowiadywać co i jak :)

U mnie w pracy każą nosić maseczki z filtrem ;)

Jeśli macie już weekend to zazdroszczę ... Kurczę w pracy dziś do 23 i do tego taki zapieprz, ze szok i wszystko na już, mało ludzi , nie przyszli... Ok wygadalam się, idę sobie heh ;)

Dzieczyny czy na początku ciąży bolały Was plecy w krzyżu? Zaczęły mnie dziś dość mocno bolec i się martwie [emoji22]
Ból krzyża to jeden z podstawowych że tak powiem efektów ubocznych powiększającej się macicy, zwłaszcza jak kobieta ma tyłozgięcie :) Mama mi jak mantrę to powtarzała, więc teraz jak czasami boli, to już się nie dziwię :)

reklama
Do góry