reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
U mnie dziś kiepskie wieści :(

Beta tak jak wcześniej rosła pięknie, pęcherzyk w 5+3 wyglądał ok, beta w poniedziałek była 9066 (vs. piątek 2207) ... dzisiaj tylko 9312 :(
Także przygodę z ciążą nr 1 kończę i czekam na krwawienie, mam nadzieję że bez wspomagania...
Kasiu... niemożliwe...

mozna szybciej - szczególnie przy spadającej becie. Czekać trzeba tylko jeśli beta rośnie.
Aaa rozumiem :) jutro sprawdzimy !
Kasiu ja tutaj nie będę pisac, że to prawidłowo rośnie - bo zwyczajnie nie wiem i nie jestem czarodziejem. Domyślam się, że już cześć Ciebie się poddała, ale zachowaj tą iskierkę nadziei. Tulę Cię i wysyłam dużo siły daj znać koniecznie, jak się wyjaśni.

@kasiaa91 mam nadzieje, ze to nie to o czym myślisz ... Może nie wszystko stracone ? Beta od jakichś wartości zwalnia i nie przyrasta tak szybko. Daj znać !!! Tule ...

Dziewczyny mam dziś 3dpo i takie swoje różne przemyślenia ... zapisze i jak się sprawdza, jak będzie pozytyw to wtedy powiem hehe . Wcinam codziennie plaster ananasa , podobno w zagnieżdżeniu pomaga i czas mi się wlecze masakrycznie ...

chcesz na pewno sprawdzać ta betę? Może lepiej poczekać do usg?
Beta na tym etapie niestety mówi więcej niż usg bo na usg na moim etapie (5+5 dzisiaj) w obrazie usg powinno być widać tylko echo zarodka a po tym żywej ciąży się nie stwierdzi. Jeśli spanie do najlepsze usg nie pomoże.
Co innego za tydzień jak już powinno być serducho, ale na tym etapie usg nie jest jeszcze rozstrzygające :(

reklama
Do góry