reklama
Qwertyy77
Fanka BB :)
Ja święta wielkanocne spędzam na CyprzeCypr... moje marzenie ❤
Maxi89
Kasiu... niemożliwe...U mnie dziś kiepskie wieści
Beta tak jak wcześniej rosła pięknie, pęcherzyk w 5+3 wyglądał ok, beta w poniedziałek była 9066 (vs. piątek 2207) ... dzisiaj tylko 9312
Także przygodę z ciążą nr 1 kończę i czekam na krwawienie, mam nadzieję że bez wspomagania...
Maxi89
mozna szybciej - szczególnie przy spadającej becie. Czekać trzeba tylko jeśli beta rośnie.
Kasiu ja tutaj nie będę pisac, że to prawidłowo rośnie - bo zwyczajnie nie wiem i nie jestem czarodziejem. Domyślam się, że już cześć Ciebie się poddała, ale zachowaj tą iskierkę nadziei. Tulę Cię i wysyłam dużo siły daj znać koniecznie, jak się wyjaśni.Aaa rozumiem jutro sprawdzimy !
Ja 7+3Zleci nam to razem czekamy. Ja będę mIRC wtedy 6+6 wiec może serduszko zobaczę a ty ?
Wydaje mi sie Kasiu, ze za bardzo sie przejęłaś i wszystko będzie dobrzeAaa rozumiem jutro sprawdzimy !
kasiaa91
Beta na tym etapie niestety mówi więcej niż usg bo na usg na moim etapie (5+5 dzisiaj) w obrazie usg powinno być widać tylko echo zarodka a po tym żywej ciąży się nie stwierdzi. Jeśli spanie do najlepsze usg nie pomoże.chcesz na pewno sprawdzać ta betę? Może lepiej poczekać do usg?
Co innego za tydzień jak już powinno być serducho, ale na tym etapie usg nie jest jeszcze rozstrzygające
reklama