reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Beta na tym etapie niestety mówi więcej niż usg bo na usg na moim etapie (5+5 dzisiaj) w obrazie usg powinno być widać tylko echo zarodka a po tym żywej ciąży się nie stwierdzi. Jeśli spanie do najlepsze usg nie pomoże.
Co innego za tydzień jak już powinno być serducho, ale na tym etapie usg nie jest jeszcze rozstrzygające :(
No nie do końca... Wszystko zależy od ciąży. U mnie w 5+6 uwidoczniono bijące serduszko, u @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam było to w 5+4 (mam nadzieję, że dziewczyn nie pomyliłam). Zamiast gdybać, że USG nic nie pokaże, idź i sprawdź :)

reklama
Ja należałam do lipcowek i chyba jako pierwsza opuściłam grupę [emoji29]
Chyba muszę zrezygnować z grupy Październikowe mamy i zostać tylko tutaj. Zawsze jak tam wejdę to jakiś post o poronieniu. Znów dotarło do mnie jak wiele może się jeszcze wydarzyć w ciągu najbliższego miesiąca :(

No nie do końca... Wszystko zależy od ciąży. U mnie w 5+6 uwidoczniono bijące serduszko, u @Dwa+Trzy o ile dobrze pamiętam było to w 5+4 (mam nadzieję, że dziewczyn nie pomyliłam). Zamiast gdybać, że USG nic nie pokaże, idź i sprawdź :)

Może być oczywiście ale nie musi jeszcze - wiec jak nie ma to nic a nic nam to nie mówi.
co innego w 8 tygodniu - jak nie ma to obraz jest jasny (w przypadku 28 dniowych cykli)

Witam was w 31dc 13 dpo. Kreseczka po 2 dniach delikatnie ciemniejsza. Tak strasznie chce, żeby to trwało.. ❤️

Załączniki

• IMG_20200227_071933.jpg
    IMG_20200227_071933.jpg
    341 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Do góry