reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

super historia j zdaje sobie z takich sprawę ale jednak wzrost o 20% a o 3% to różnica.
Nie chce się nastawiać i mieć nadzieje, jutro zrobię betę i może na piątek dostanę się na usg (chociaż to będzie 5+6 wiec może być dalej mało co widać, usg potwierdzi obumarła ciąże najszybciej za tydzień-dwa kiedy na 100% szukamy już serducha).
Ale bardzo dziekuje za wsparcie
Mam nadzieję że wszystko skończy się pozytywnie mimo takiego wzrostu. Czasami laboratoria też popełniają błąd. Trzymam kciuki mocno

reklama
super historia j zdaje sobie z takich sprawę ale jednak wzrost o 20% a o 3% to różnica.
Nie chce się nastawiać i mieć nadzieje, jutro zrobię betę i może na piątek dostanę się na usg (chociaż to będzie 5+6 wiec może być dalej mało co widać, usg potwierdzi obumarła ciąże najszybciej za tydzień-dwa kiedy na 100% szukamy już serducha).
Kasia trzymaj sie kochana! Mam nadzieje, ze to tylko chwilowy brak wzrostu bety i ze jutro przyrost bedzie wiekszy. Czasem sie tak zdarza. Matka natura jest nieprzewidywalna. Trzymam bardzo mocno kciuki, zeby wszystko bylo dobrze!!!

Nawet dłuzej niż tydzien dwa, bo lekarze podobno czekają do 10 tyg., a przynajmniej powinni, tak czytałam. Do 10 tyg. powinno być uwidocznione bijące serduszko, u jednych jest wcześniej, u innych później, u jeszcze innych bije i przestaje bić. Straszne to jest, przerażające :( Nosić w sobie małego człowieka i nie móc go uchronić :(

mozna szybciej - szczególnie przy spadającej becie. Czekać trzeba tylko jeśli beta rośnie.

Kasiu ale jej wzrosła nawet mniej niż Tobie, ja sie pomyliłam chodziło mi o 200 nie o 2tys. Miała powiedzmy 9tys a wzrosło do 9200

reklama
Chyba jeszcze nie potrafię na zimno tego czytać :( Tak normalnie na co dzień znałam tylko jedna kobietę, która poroniła bardzo wcześnie. Nie spotykałam się z takimi sytuacjami. Każda donosiła szczęśliwie ciążę. Dopiero na tym forum zobaczyłam ile kobiet przez to przechodzi. Chyba wolalam tę swoją błogą nieświadomość. Muszę przemodelować myślenie i właśnie robic tak jak Ty - smutno, ale każdy ma swoją historię i idziemy dalej, a to że kogoś to spotkało nie znaczy, że spotka też mnie.
Ludzie o tym nie opowiadają.. Ja sama nie odpowiadam znajomym, że pięć razy poroniłam, no bo raczej nie jest to temat do kawki i ciasteczka 😉 Wiedzą o tym tylko najbliżsi/przyjaciółki.. To że się nie słyszy o kłopotach, niestety nie znaczy że w ich nie ma ;)

Do góry