reklama
Jeszcze chyba nigdy ten czas do @ mi sie nie dłużył....
0Asiak0 trzymam kciuki za kolejny cykl...
Ja juz zdurnialam i w ogole to mam dosc. Emocjonalnie jestem wypruta! Ostatnie 2 dni chodze i placze. Albo z powodu jakiegos artykulu. Albo z powodu sprawdzianow i nauki syna...
Zrobilo mi sie przykro i placzliwie bo maz cos powiedzial. Bo syn nie chce dac buziaka...
jakas masakra!
Ja juz zdurnialam i w ogole to mam dosc. Emocjonalnie jestem wypruta! Ostatnie 2 dni chodze i placze. Albo z powodu jakiegos artykulu. Albo z powodu sprawdzianow i nauki syna...
Zrobilo mi sie przykro i placzliwie bo maz cos powiedzial. Bo syn nie chce dac buziaka...
jakas masakra!
Magdusia88
Fanka BB :)
U mnie to też byla oznaką ciąży, ale czasem też miałam śluz przed @ i nie zaszłam... Myślę że 50/50...Dziewczyny, pisze o tym non stop, więc pewnie wiecie, że ja nie jestem wstanie obserwować śluzu. Nie ma go po prostu.
Dziś jestem 4dpo i mam biały śluz. Na tyle dużo że ja byłam w stanie go zaobserwować ja. Co naprawdę przenigdy się nie zdarza. Czy to może coś znaczyć? Wpisałam w google o oczywiście mi podpowiada że to oznaka ciąży. Ale on o wszystkim tak mówi [emoji6] czy przed okresem u siebie też taki śluz obserwujecie?
bleucoco
Jeśli była owu to progesteron podwyższa się i temp. podwyższa się do dnia @ Niektórym spada kilka dni przed @, innym w dniu @, mi np. spadała dopiero dzień po, więc temp. była dla mnie miarodajna tylko w sumie dla określenia czy doszło do owu Chociaż fakt w tym cyklu teraz co się udało ona w pewnym momencie skoczyła jeszcze bardziej i nie było np. 37.2 jak zazwyczaj tylko np. 37.5No dobra....ja nigdy temperatury po owu nie mierzylam. Czy ona jest normalna 36.6 czy do okresu utrzymuje sie wyzsza.... czy ta wyzsza po owu do @ to objaw ciazy... mierze 3 razy dziennie. Rano w pol i wieczorem i jest 37 do 37.2
bleucoco
U mnie oznaką ciąży był brak śluzu przed @, bo wcześniej w innych cyklach miałam go bardzo dużo, a tu nagle nie było go wcale. Dopiero chyba po terminie @ zaczął wypływać i kilka dni po terminie @ zrobił się już taki typowy ciążowy, czyli biały czasem lekko żółty kleisty, takie jakby upławy, ale pachnący lekko słodko a nie brzydko i totalnie gładkiej konsystencji bez żadnych grudek, nie tak jak przy stanie zapalnym. Wtedy wiedziałam już, że to ten typowy ciążowy, o którym czytałam Teraz zaczęłam 7 tc, ma się robić ten cały czop śluzowy i rzeczywiście chyba coś tam się tworzy bo od dziś tego śluzu jest ogrom na wkładce!Dziewczyny, pisze o tym non stop, więc pewnie wiecie, że ja nie jestem wstanie obserwować śluzu. Nie ma go po prostu.
Dziś jestem 4dpo i mam biały śluz. Na tyle dużo że ja byłam w stanie go zaobserwować ja. Co naprawdę przenigdy się nie zdarza. Czy to może coś znaczyć? Wpisałam w google o oczywiście mi podpowiada że to oznaka ciąży. Ale on o wszystkim tak mówi [emoji6] czy przed okresem u siebie też taki śluz obserwujecie?
bleucoco
Spoko, ja dziś wpadłam na kalendarz rozwoju dziecka i poczytałam sobie bo zawsze chciałam wiedzieć dokładnie co w którym miesiącu życia się dzieje (po narodzinach) i się rozbeczałamJeszcze chyba nigdy ten czas do @ mi sie nie dłużył....
jakas masakra!
zgredzus
Turcja jest piękna, najbardziej podoba mi się podejście Turków do życia, zawsze uśmiechnięci, chteni do pomocy i tak dalej a widoki piękne.
A ginekolog polecił mi Paummukale jak lecieliśmy do Turcji... Tam obowiązkowo też z przygodami. Piękne widoki, coś niesamowitego, jedyne takie miejsce na ziemi... zabytek Unesco (czyj jak to tam sie pisze)
Wycieczkę braliśmy od Turka, który napisał, że ruszamy spod hotelu 2 w nocy. OK znów czekamy jak pingwiny... ale po 1 h wkur... sie i poszlismy spać. O 3:10 dzwonią z recepcji, że czeka autokar i gdzie my jesteśmy?
Oczywiście Turek pomylił godziny...
Wycieczka generalnie genialna, ale myśleliśmy, że tej trasy już nie przejdziemy i te ślady krwi po drodze - no to po prostu trzeba przeżyć Polecam jak ktoś będzie w Turcji!
Z takiej góry się schodzi, wygląda pięknie jak obsypana śniegiem, ale faktycznie to jest z wapniowej skaly, także stopy mi odpadały po takiej trasie haha ! w życiu nie miałam takiego peelingu no i ta kojąca woda odmładzająca o 10 lat
reklama
bleucoco
A bo Ty tam wiesz! Jeszcze masz 3 dni do terminu @!! Ja tutaj tak samo wypisywałam na kilka dni przed @ jak Ty, potem na dzień przed pozytywem nagadałam staremu, że nic z tego, bo cycki przestały boleć, już go chciałam ciągnąć do kliniki leczenia niepłodności, nic nie przeczuwałam, a dzień później pozytyw i beta dwa dni później prawie 400 Ja jakoś nie jestem wrażliwa na te wzrosty hormonu ciążowego. Nudności zdarzały się, ale wieczorami i meeega krótkie i łagodne. W sumie dopiero teraz w 7 tc coś zaczyna się zmieniać - jestem bardziej zmęczona, plecy bardziej dokuczają i nie mogę kucać ani się schylać, bo potem mam wrażenie, że zasłabnęBluecoco ale Ty w ciazy wiec i hotmony szaleją...a ja nie wiec to pewnie hormony wiekowe...teraz bede taka uczuciowa!