reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Dziękuję kochana [emoji8]
jak zobaczysz pozytywne efekty to nie bedziesz chciala przestac! do tego naprawde jedzenie wcale nie jest zle. Ja do tej pory uwielbiam frytki z dyni posypane papryka wedzona. z wychodzeniem u mnie bylo tak, ze ja podzielilam je na tygodnie. pamietam, ze w kazdym dokladalam jakies pokarmy. w pierwszym owoce i warzywa, pozniej kasze, ryz, jajka, mieso. Jest mnostwo stron w googlach wlasnie o wychodzeniu, ja sie na nich wzorowalam. Wazne zeby powolutku zwiekszac kaloryke a nie rzucic sie od razu na pelnowartosciowe jedzenie bo efekt bedzie odwrotny wliczajac w to bole zoladka.

Kurcze, trochę się boję o tą moją tarczyce, ale będę poprostu często kontrolowała, mam nadzieję że nic złego się nie stanie. A jak długo byłaś na diecie?
Na mnie właśnie podziałała źle. Miałam nadzieję, że pomoże mi trochę przy mojej niedoczynnosci, a przyniosła wiele złych skutków. Ale wśród moich znajomych jest wiele zadowolonych osób głównie kobiet i właśnie nie chodzi tylko o wagę. Ja uważam, że przy problemach z hormonami, warto to skonsultować z lekarzem, ja tego nie zrobiłam i skutek był opłakany.

Kurcze, trochę się boję o tą moją tarczyce, ale będę poprostu często kontrolowała, mam nadzieję że nic złego się nie stanie. A jak długo byłaś na diecie?
28 i 28 wychodzenia. Z tarczycą była dosłownie tragedia - walczyłam pół roku później. Do tego włosy i zanik miesiączki. Absolutnie nie zniechęcam i nie straszę. Pisze tylko o swoim doświadczeniu.

To rzeczywiście źle na Ciebie podziałała [emoji51] Teoretycznie dieta jest dla osób chorujących na niedoczynność a Ty mialas takie klocki. Oby u mnie było wszystko dobrze. Ja w sumie od lipca jestem na jakby diecie, pieczywo jem tylko w weekend, nie smażę, mięso może raz w tygodniu, także same warzywka dla mnie nie powinny być dużym szokiem dla organizmu.
28 i 28 wychodzenia. Z tarczycą była dosłownie tragedia - walczyłam pół roku później. Do tego włosy i zanik miesiączki. Absolutnie nie zniechęcam i nie straszę. Pisze tylko o swoim doświadczeniu.

Kurcze muszę zapytać lekarza. Chociaż mój lekarz jest przeciwnikiem takiego obstawiania się lekami i suplementami. Zawsze mu ufałam a teraz kusicie!

Te kwasy masz w naturalnych olejach roślinnych typu oliwie, rzepakowym. Wystarczy sobie zrobić sałatkę i zalać ją takim olejem na zimno czy co tam lubisz i już masz lepszą alternatywę niż tabletka ;)

Polecam oleje w ciemnym szkle, odbijają światło i inne takie a olej nie traci swoich właściwości. Niestety te w plastiku szybko tracą swoje fajniutkie składniki ;)

reklama
Czy wy też widzicie cien cienia? 11dpo czułość 25 niestety 2 siusiu było bo wstałam na pierwsze ok 5 rano i jakoś tak nie w głowie mi było testowac😂

Załączniki

• IMG_20200225_191429.jpg
    IMG_20200225_191429.jpg
    361,5 KB · Wyświetleń: 91
Do góry