reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

@bleucoco masz powtórne wyniki toxo?

Cześć Dziewczyny, ja poczytuję, nie bardzo mam czas czytać w ciągu dnia, może zaraz nadrobię 😊

u mnie 14dc, w tym cyklu posucha z przytulankami bo albo my chorzy albo dzieci 🤷‍♀️ także ten cykl spisuje na straty i liczę na dwie kreski w kolejnym cyklu - będzie prezent na rocznicę ślubu 😉
Lecę Was czytać!
Dali tylko IgG bez IgM więc na nic mi się to zda. Nie zrobili tych drugich. Nie wiedzą co się stało. Jutro będę zgłaszać ubezpieczycielowi co się stało pomijając fakt, że kazali mi zapłacić, bo rzekomo nie miałam skierowania, a skierowania mieć nie musiałam co potwierdziłam u ubezpieczyciela... Ech, nigdy więcej :(

Jutro z samego rana na czczo jadę do wojewódzkiego szpitala zakaźnego. Mam już skierowanie. To będzie trudny dzień...

reklama
.

Załączniki

• IMG_20200225_201614_714.jpeg
    IMG_20200225_201614_714.jpeg
    37,6 KB · Wyświetleń: 132
Ostatnia edycja:
Dali tylko IgG bez IgM więc na nic mi się to zda. Nie zrobili tych drugich. Nie wiedzą co się stało. Jutro będę zgłaszać ubezpieczycielowi co się stało pomijając fakt, że kazali mi zapłacić, bo rzekomo nie miałam skierowania, a skierowania mieć nie musiałam co potwierdziłam u ubezpieczyciela... Ech, nigdy więcej :(

Jutro z samego rana na czczo jadę do wojewódzkiego szpitala zakaźnego. Mam już skierowanie. To będzie trudny dzień...
Trzymam kciuki!!

reklama
ja dzisiaj miałam piękny ciągnący,przezroczysty śluz,ale przy mojej wysokiej prolaktynie i tak beda nici z ciąży,wynik makroprolaktyny 12-marca,a ginekolog w kwietniu,wiec zostaje mi tylko czekać i cieszyć się z przytukanek

Do góry