Ej bardzo dobrze widac! To teraz to zrobilas czy z rana? Pogubilam sieCzy wy też widzicie cien cienia? 11dpo czułość 25 niestety 2 siusiu było bo wstałam na pierwsze ok 5 rano i jakoś tak nie w głowie mi było testowac
reklama
Karolina94
Fanka BB :)
Nawet nie cień cienia tylko cieńCzy wy też widzicie cien cienia? 11dpo czułość 25 niestety 2 siusiu było bo wstałam na pierwsze ok 5 rano i jakoś tak nie w głowie mi było testowac
Dusiaax3
Około 9 rano z drugiego siusiu no i od razu zrobiłam zdjęcie ale nie do konca mogę uwierzyć chyba boję się jeszcze cieszyć, więc staram się być ostrożna. Boję się, że Francja jeszcze przyjdzie zwłaszcza, że boli mnie macica, lewy jajnik i cycki mi saraz wybuchną.Ej bardzo dobrze widac! To teraz to zrobilas czy z rana? Pogubilam sie
A kiedy termin @? to powtorz jutro a najlepiej bete zrob i bedzie wszysyko jasne!!!Około 9 rano z drugiego siusiu no i od razu zrobiłam zdjęcie ale nie do konca mogę uwierzyć chyba boję się jeszcze cieszyć, więc staram się być ostrożna. Boję się, że Francja jeszcze przyjdzie zwłaszcza, że boli mnie macica, lewy jajnik i cycki mi saraz wybuchną.
Maxi89
No właśnie a ja olej dodaje do wszystkiego: lniany, oliwa z oliwek, rzepakowy. W małych ilościach ale do wszystkiego - podobno witaminy z warzyw lepiej się wchłaniają (ile w tym prawdy? Nie wiem)Te kwasy masz w naturalnych olejach roślinnych typu oliwie, rzepakowym. Wystarczy sobie zrobić sałatkę i zalać ją takim olejem na zimno czy co tam lubisz i już masz lepszą alternatywę niż tabletka
Polecam oleje w ciemnym szkle, odbijają światło i inne takie a olej nie traci swoich właściwości. Niestety te w plastiku szybko tracą swoje fajniutkie składniki
Dusiaax3
Ogólnie dziś 29 dc. Ale ja mam od 27 do 35. Niestety mieszkam w UK-kraju gdzie nie robią takich badan od ręki jak w Polsce. Jeśli tylko stan rzeczy się utrzyma to wsiadamy w samochód i będziemy pędzić 2h do polskiego lekarza.A kiedy termin @? to powtorz jutro a najlepiej bete zrob i bedzie wszysyko jasne!!!
Maxi89
Aha i do tego orzechy lub pestki w sałatkach zajadamTe kwasy masz w naturalnych olejach roślinnych typu oliwie, rzepakowym. Wystarczy sobie zrobić sałatkę i zalać ją takim olejem na zimno czy co tam lubisz i już masz lepszą alternatywę niż tabletka
Polecam oleje w ciemnym szkle, odbijają światło i inne takie a olej nie traci swoich właściwości. Niestety te w plastiku szybko tracą swoje fajniutkie składniki
Maxi89
Widzę!!!!Czy wy też widzicie cien cienia? 11dpo czułość 25 niestety 2 siusiu było bo wstałam na pierwsze ok 5 rano i jakoś tak nie w głowie mi było testowac
Dusiaax3
Też słyszałam o witaminach rozpuszczalnych w tłuszczach dlatego od jakiegoś czasu też wszędzie dodaje kilka kropli jakiegoś oleju u mnie aktualnie avokado i dodaje do tego siemię lniane, słonecznik i pestki dyni. Pycha! No i używam też sporo czarnuszki i w ziarenka h i świeżo mielonej. Polecam super"udaje" pieprz choć ma lekko specyficzny posmak ale w sałatkach czy daniach niewyczuwalnyAha i do tego orzechy lub pestki w sałatkach zajadam
reklama
@bleucoco masz powtórne wyniki toxo?
Cześć Dziewczyny, ja poczytuję, nie bardzo mam czas czytać w ciągu dnia, może zaraz nadrobię
u mnie 14dc, w tym cyklu posucha z przytulankami bo albo my chorzy albo dzieci także ten cykl spisuje na straty i liczę na dwie kreski w kolejnym cyklu - będzie prezent na rocznicę ślubu
Lecę Was czytać!
Cześć Dziewczyny, ja poczytuję, nie bardzo mam czas czytać w ciągu dnia, może zaraz nadrobię
u mnie 14dc, w tym cyklu posucha z przytulankami bo albo my chorzy albo dzieci także ten cykl spisuje na straty i liczę na dwie kreski w kolejnym cyklu - będzie prezent na rocznicę ślubu
Lecę Was czytać!