reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
To trochę przyszarzowalas z ta beta 5 dni temu. To zdecydowanie za wcześnie skoro termin miesiączki masz na 29.02. Nawet ta dzisiaj może być za wcześnie. Tak czy siak trzymam kciuki żeby coś się z tego wykluło. Myśle ze jest szansa 😌
Szansa zawsze jest póki nie ma @, ale na pewno nie z bety, która przez kilka dni jest na tym samym poziomie mniejszym niż 5. Jakby to było ciążowe to by rosło tak mi się wydaje. Więc trzeba czekać, może jeszcze nie doszło do implantacji

Spokojnie :) taka fajna ekipa nam sie tu zrobila ze grzechem byloby odejsc :* bedziemy Ci goraco kibicować :)
Dziewczyny mam nadzieje, że nie opuścicie mnie na tym forum w kwietniu przy moich staraniach. To znaczy żeby było jasne - wszystkie do tego czasu macie mieć w swoich brzuszkach zdrowe dzidziusie, ale macie tu być!!!

Ja najpierw bede stawiac lozeczko w salonie (nie wiem jeszcze w ktorym miejscu bo przy kazdej scianie cos stoi) a pozniej mam nadzieje ze sie przeprowadzimy [emoji23]
Pytanie do tych co już mają 2 dzieci- jak załatwiacie temat ich spania na początku?
Bo skoro młodsze będzie się budzić często w nocy to może nie wrzucać ich razem do jednego pokoju, żeby starszak się nie budził?

Wolę tradycyjnie czytać. Uwielbiam zapach książek...

A co do nieprzespanych nocy to potwierdzam - Ma-sa-kra!
Dobrze że już mam to za sobą. Przynajmniej na razie.
Ooo to i tak szybko [emoji846] mój dopiero jak skończył 3 lata to zaczął budzić się mniej niż 10 razy. A teraz 2-3 razy jeszcze a w kwietniu skończy 4. Taki nieśpioch nam się trafil. Bardzo długo nawet przez myśl mi nie przemknęło żeby starac się o drugie przez to [emoji6] sama jestem zaskoczona że nagle zdecydowałam na milion,% że chce mieć drugie [emoji846]

reklama
Do góry