bleucoco
Fanka BB :)
Czyli robiłaś po 48h? Jak nie wzrasta to niestety chyba nie oznacza ciąży...Ale 19.02 tez byla 2.3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli robiłaś po 48h? Jak nie wzrasta to niestety chyba nie oznacza ciąży...Ale 19.02 tez byla 2.3
No to jest jeszcze szansa, ale tamta beta na pewno ciąży nie zwiastuje skoro 19 i 24 wynosiła tyle samo czyli 2.3Okres dopiero 29
Aha to troche zmienia postac rzeczy hmmmAle 19.02 tez byla 2.3
Po 5 dniachCzyli robiłaś po 48h? Jak nie wzrasta to niestety chyba nie oznacza ciąży...
To trochę przyszarzowalas z ta beta 5 dni temu. To zdecydowanie za wcześnie skoro termin miesiączki masz na 29.02. Nawet ta dzisiaj może być za wcześnie. Tak czy siak trzymam kciuki żeby coś się z tego wykluło. Myśle ze jest szansaPo 5 dniach
Camila Lackberg - ja czytam jej książki. Muszę sobie dawkować bo bardzo mnie wciągają. Jak dotąd najlepsza część to „Kaznodzieja”.
A jakie thrillery polecacie? Kryminały?
Czytałam kiedyś książkę o porwaniu i uwięzieniu dziewczyny - bardzo mocna jak dla mnie, ale cholernie dobra książka (chociaż nie powinno się tak pisać o takiej historii). Jak ją odnajdę - mam remont [emoji2957] - to podam tytuł.
To kochana nic straconego dopóki nie ma @ ale beta na poziomie 2.3 przez kilka dni oznacza tylko tyle, że może taki Twój urok, że masz ciut wyższy poziomPo 5 dniach
Ja wykupiłam sobie dostęp do empik premium i czytałam ebooki lub słuchałam audiobooków i w sumie ta forma mi bardzo pasowała. Muszę zobaczyć czy jest dostępne w czytelni Empiku skoro tak polecaszA właśnie, czytacie tradycyjnie czy e-booki?
Ja od kiedy urodziłam Antosia to to korzystam z Legimi z ebooków bo czytałam jak on spał, a że spał na mnie to nie było wyboru [emoji6] światła wolałam nie zapalać. I tak się przyzwyczaiłam że nadal korzystam z ebooków i Legimi a Antek to już prawie czterolatek. Zwykle papierowe też, ale to bardziej na prezent dostaje, albo jak z Antosiem chodzę do biblioteki po jego książeczki to i sobie coś wypożyczę. A z książek już kiedyś polecalam, mnie wciągają jej książki baaaardzo [emoji846] i cieszę się że Polka tak super potrafi pisać thrillery. Ma tylko cztery i wszystkie są swietne. Na Legimi jest tylko oszukana niestety.
W ogóle to tego bede zazdrościć tym które będą miały pierwsze dzieciątko. Godziny karmienia i czytania książek [emoji3590] to wspominam najlepiej. O nieprzespanych nocach się na szczęście zapomina [emoji6]Zobacz załącznik 1084444