No dokładnieJak beta we krwi 2 z hakiem to test od 10 nie wykryje w moczu takiej bety bo w moczu jest jeszcze niższy. Może to jakiś błąd w laboratorium i ta beta wyższa powinna być. No ale z biologią bywa różnie. Czasem zdarzają się rzeczy nielogiczne i niepojete...
reklama
Ale beta 2.3 moze tez oznaczac ciaze moze dopiero sam poczatek!Odebralam wyniki... beta 2.3
Moje cialo robi mnie w bambuko
@kasiaa91 wlasnie tak mialaKochana a robiłaś wtedy test? Chodzi mi o to czy przy becie 2 coś wyłapał. Bo chyba któraś z dziewczyn tak miala
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Krew oddana. Kolo 14 bedą wyniki... najdluzsze 6 godzin w zyciu!
Trzymam kciukasy za dobre wieści !
No dobra. Umówiłam nas na spotkanie w sprawie drugiej adopcji. Na 11 marca.
Trzymajcie kciuki żeby tym razem nas przepuścili.
Piękny gest
Dziewczyny dzis gine o 16 ale są nerwy o stres
Głowa do góry, będzie tylko dobrze
Cześć, dziewczyny. Dawno nie pisałam, ale cały czas na bieżąco Was podczytuje ostatnie dwa tygodnie ciężkie w pracy i na dodatek dopadła mnie grypa. Na szczęście już przechodzi, w najbliższy weekend spodziewam się owu, chociaż różnie to może być, bo ostatnio mi się przesunęła od wczoraj zaczęłam testy owu, więc zobaczymy.
Dziś zapisywalam się na laparoskopie diagnostyczną i sprawdzenie drożności jajowodow i termin, słuchajcie, mam dopiero na września masakra jakaś!
Gin, u którego byłam uważa, że tu tkwi problem, ale ja nie jestem taka pewna. W poprzednim cyklu na dwóch testach wyszły mi blade cienie, gdzie przez 8 lat na żadnym teście nigdy nic nie miałam. Więc jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że jednak uda się zajść zanim do zabiegu dojdzie.
Owu u mnie podobnie będzie
Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??
Maxi89
Narazie napisze, że ze względu na operacje, a może kiedyś dopisze więcej nie chce Was smucić i martwićTo jest grupa mamowo staraczkowa więc będziemy [emoji846] a dlaczego nie możesz wcześniej? Umknęło mi w natłoku testow
kasiaa91
Ale beta 2.3 moze tez oznaczac ciaze moze dopiero sam poczatek!
nawet na pewno oznacza
Ale 19.02 tez byla 2.3Ale beta 2.3 moze tez oznaczac ciaze moze dopiero sam poczatek!
Wesoła_Aga
Camila Lackberg - ja czytam jej książki. Muszę sobie dawkować bo bardzo mnie wciągają. Jak dotąd najlepsza część to „Kaznodzieja”.
A jakie thrillery polecacie? Kryminały?
Czytałam kiedyś książkę o porwaniu i uwięzieniu dziewczyny - bardzo mocna jak dla mnie, ale cholernie dobra książka (chociaż nie powinno się tak pisać o takiej historii). Jak ją odnajdę - mam remont - to podam tytuł.
Ja polecam książki Mary Higgins Clark. Ma wiele tytółów, można się zaopatrzyć w bibliotece, ale tak wciąga, że niktóre jadłam w 2 dni
Pięknie, płynnie się czyta
Odebralam wyniki... beta 2.3
Moje cialo robi mnie w bambuko
A robione w dniu spodziewanej @? Może za wcześnie?
reklama
katherinnn
Zależy mi na tym szpitalu z dwóch powodów - po pierwsze tam pracuje gin, który mnie na laparo skierował, po drugie ten szpital ma dobre opinie. Byłam już w innym. Z resztą pewnie równolegle będziemy rozpoczynać procedurę do in vitro, zobaczę co mi powie gin na kolejnej wizycie.Trzymam kciukasy za dobre wieści !
Piękny gest
Głowa do góry, będzie tylko dobrze
Owu u mnie podobnie będzie
Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??
Ogólnie mam mały dylemat, bo kazał zrobić progesteron w 25 dniu cyklu, a to niedziela i mam nadzieję, że to nie problem jak zrobię w poniedziałek...?