reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Krew oddana. Kolo 14 bedą wyniki... najdluzsze 6 godzin w zyciu!

Trzymam kciukasy za dobre wieści !

No dobra. Umówiłam nas na spotkanie w sprawie drugiej adopcji. Na 11 marca.
Trzymajcie kciuki żeby tym razem nas przepuścili.

Piękny gest :)

Dziewczyny dzis gine o 16 ale są nerwy o stres 🤦🏼‍♀️

Głowa do góry, będzie tylko dobrze :)

Cześć, dziewczyny. Dawno nie pisałam, ale cały czas na bieżąco Was podczytuje😉 ostatnie dwa tygodnie ciężkie w pracy i na dodatek dopadła mnie grypa. Na szczęście już przechodzi, w najbliższy weekend spodziewam się owu, chociaż różnie to może być, bo ostatnio mi się przesunęła💁‍♀️ od wczoraj zaczęłam testy owu, więc zobaczymy.
Dziś zapisywalam się na laparoskopie diagnostyczną i sprawdzenie drożności jajowodow i termin, słuchajcie, mam dopiero na września😱 masakra jakaś!
Gin, u którego byłam uważa, że tu tkwi problem, ale ja nie jestem taka pewna. W poprzednim cyklu na dwóch testach wyszły mi blade cienie, gdzie przez 8 lat na żadnym teście nigdy nic nie miałam. Więc jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że jednak uda się zajść zanim do zabiegu dojdzie.

Owu u mnie podobnie będzie :)

Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??

Camila Lackberg - ja czytam jej książki. Muszę sobie dawkować bo bardzo mnie wciągają. Jak dotąd najlepsza część to „Kaznodzieja”.
A jakie thrillery polecacie? Kryminały?
Czytałam kiedyś książkę o porwaniu i uwięzieniu dziewczyny - bardzo mocna jak dla mnie, ale cholernie dobra książka (chociaż nie powinno się tak pisać o takiej historii). Jak ją odnajdę - mam remont 🤪 - to podam tytuł.

Ja polecam książki Mary Higgins Clark. Ma wiele tytółów, można się zaopatrzyć w bibliotece, ale tak wciąga, że niktóre jadłam w 2 dni :D

Pięknie, płynnie się czyta ;)

Odebralam wyniki... beta 2.3
Moje cialo robi mnie w bambuko

A robione w dniu spodziewanej @? Może za wcześnie?

reklama
Trzymam kciukasy za dobre wieści !

Piękny gest :)

Głowa do góry, będzie tylko dobrze :)

Owu u mnie podobnie będzie :)

Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??
Zależy mi na tym szpitalu z dwóch powodów - po pierwsze tam pracuje gin, który mnie na laparo skierował, po drugie ten szpital ma dobre opinie. Byłam już w innym. Z resztą pewnie równolegle będziemy rozpoczynać procedurę do in vitro, zobaczę co mi powie gin na kolejnej wizycie.
Ogólnie mam mały dylemat, bo kazał zrobić progesteron w 25 dniu cyklu, a to niedziela i mam nadzieję, że to nie problem jak zrobię w poniedziałek...?

Do góry