reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Krew oddana. Kolo 14 bedą wyniki... najdluzsze 6 godzin w zyciu!

Trzymam kciukasy za dobre wieści !

No dobra. Umówiłam nas na spotkanie w sprawie drugiej adopcji. Na 11 marca.
Trzymajcie kciuki żeby tym razem nas przepuścili.

Piękny gest :)

Dziewczyny dzis gine o 16 ale są nerwy o stres 🤦🏼‍♀️

Głowa do góry, będzie tylko dobrze :)

Cześć, dziewczyny. Dawno nie pisałam, ale cały czas na bieżąco Was podczytuje😉 ostatnie dwa tygodnie ciężkie w pracy i na dodatek dopadła mnie grypa. Na szczęście już przechodzi, w najbliższy weekend spodziewam się owu, chociaż różnie to może być, bo ostatnio mi się przesunęła💁‍♀️ od wczoraj zaczęłam testy owu, więc zobaczymy.
Dziś zapisywalam się na laparoskopie diagnostyczną i sprawdzenie drożności jajowodow i termin, słuchajcie, mam dopiero na września😱 masakra jakaś!
Gin, u którego byłam uważa, że tu tkwi problem, ale ja nie jestem taka pewna. W poprzednim cyklu na dwóch testach wyszły mi blade cienie, gdzie przez 8 lat na żadnym teście nigdy nic nie miałam. Więc jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że jednak uda się zajść zanim do zabiegu dojdzie.

Owu u mnie podobnie będzie :)

Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??

Camila Lackberg - ja czytam jej książki. Muszę sobie dawkować bo bardzo mnie wciągają. Jak dotąd najlepsza część to „Kaznodzieja”.
A jakie thrillery polecacie? Kryminały?
Czytałam kiedyś książkę o porwaniu i uwięzieniu dziewczyny - bardzo mocna jak dla mnie, ale cholernie dobra książka (chociaż nie powinno się tak pisać o takiej historii). Jak ją odnajdę - mam remont 🤪 - to podam tytuł.

Ja polecam książki Mary Higgins Clark. Ma wiele tytółów, można się zaopatrzyć w bibliotece, ale tak wciąga, że niktóre jadłam w 2 dni :D

Pięknie, płynnie się czyta ;)

Odebralam wyniki... beta 2.3
Moje cialo robi mnie w bambuko

A robione w dniu spodziewanej @? Może za wcześnie?

reklama
Trzymam kciukasy za dobre wieści !

Piękny gest :)

Głowa do góry, będzie tylko dobrze :)

Owu u mnie podobnie będzie :)

Laparoskopia dobra rzecz. Może jeszcze warto podzwonić, może gdzieś mają szybciej??
Zależy mi na tym szpitalu z dwóch powodów - po pierwsze tam pracuje gin, który mnie na laparo skierował, po drugie ten szpital ma dobre opinie. Byłam już w innym. Z resztą pewnie równolegle będziemy rozpoczynać procedurę do in vitro, zobaczę co mi powie gin na kolejnej wizycie.
Ogólnie mam mały dylemat, bo kazał zrobić progesteron w 25 dniu cyklu, a to niedziela i mam nadzieję, że to nie problem jak zrobię w poniedziałek...?

Do góry