reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

U mnie tak samo, jeszcze kilka dni temu mnóstwo dziwnych objawów a dziś poza bolącymi zderzakami i sluzem nic więcej, czekać aż @ przyjdzie.
Nie wiem o co chodzi. Najdziwniejsze jest to ze piersi nic a nic, a przed @ zawsze mnie bolą, baaa nawet napierniczaja i to często z tydzień wcześniej. Śluzu miałam dużo a teraz tez jak kot napłakał. Jakiś dziwny ten cykl

reklama
To nie teoria, sporo dziewczyn tutaj o tym pisało :) Rano test owu negatywny a wieczorem pozytywny czy na odwrót. Piszę tylko co przeczytałam, bo u mnie te testy nie zdały egzaminu :)
Jasne że zdarzają się dziwne cykle ( tak jak moje w tym cyklu) ale jak robi się je poprawnie . Raz dziennie to powinni wszystko pięknie wychodzic ( mi wychodziło od sierpnia) nie będę się zapisywała na monitoring przy drugim cyklu starań bo to jest dopiero strata kasy [emoji6] jakby dłużej coś nie wychodziło to wtedy oczywiście jak najbardziej [emoji846] w moim przypadku kiedy sama nie umiem określić owu, nie mogę robić przytulanek co dwa dni- testu owu to najlepsze wyjście

Nie no test sikany to bez sensu przecież skoro masz betę powyźej 2 we krwi, to w moczu masz jeszcze mniej i żaden test tego nie wykryje. Powtórz krew za dwa dni. Któraś dziewczyna na grupie tu tak miała, że po tych 48h z ledwo ponad 2 zrobiło jej się już kilkanaście.
Ja miałam tak, ze w piątek ponad 2 a w poniedziałek już 67.

Każdy wyraża swoją opinię, wyraziłam swoją bo może któraś będzie szukała odpowiediz czemu ma testy negatywne i będzie załamana i zobaczy, że nie u każdego te testy zdają egzamin :) No i najważniejsze jak już pisałyście nie nastawiać się na robotę tylko w dni płodne i będzie git :D Nie napisałam, że robicie źle, tylko wyraziłam swoją opinię opartą na moim doświadczeniu z testami owu, które nie u każdego działajà jak powinny.
Wszyscy to rozumiemy [emoji846] także luzik. Jesteś moją nadzieja, bo właśnie w tym cyklu mi nie pokazał pełnego pozytywu... A jednak mam cichutka nadzieję że mooooooze jakimś cudem się udało.. cudem ogrorkowym oczywiście [emoji6]

Kochana a robiłaś wtedy test? Chodzi mi o to czy przy becie 2 coś wyłapał. Bo chyba któraś z dziewczyn tak miala
Cień mi się pokazał od razu po zrobieniu później bladł i był ledwo widoczny, ale ja nie jestem pewna czy jest to możliwe żeby przy takiej becie było coś widać czy nie było błędu laboratorium. W niedzielę miałam już dwie kreski dlatego powtórzyłam betę w poniedziałek bo tak to bym myślała że się nie udało

Wszyscy to rozumiemy [emoji846] także luzik. Jesteś moją nadzieja, bo właśnie w tym cyklu mi nie pokazał pełnego pozytywu... A jednak mam cichutka nadzieję że mooooooze jakimś cudem się udało.. cudem ogrorkowym oczywiście [emoji6]
Haha no jeśli w sobotę na USG potwierdzi się ta moja starsza o 3 dni ciąża, a nie tak jak ja oceniałam owulację, to w moim przypadku stwierdzę, że z tą owu to nigdy nic nie wiadomo i TO przytrafia się w najmniej spodziewanym momencie :D Przecież ja dzień przed pozytywem płakałam, że się nie udało bo cycki przestały boleć 😂 Zaczęłam 7 tydz i dalej mnie nie bolą tylko urosły o jeden rozmiar i nie mogę leżeć na brzuchu. Dopiero teraz wiem, że te wszystkie objawy przed terminem @ nawet jak się uda to jakieś żarty organizmu i wszystko klaruje się dopiero później :D Ale tutaj też każda kobieta ma inaczej oczywiście :D

reklama
Cień mi się pokazał od razu po zrobieniu później bladł i był ledwo widoczny, ale ja nie jestem pewna czy jest to możliwe żeby przy takiej becie było coś widać czy nie było błędu laboratorium. W niedzielę miałam już dwie kreski dlatego powtórzyłam betę w poniedziałek bo tak to bym myślała że się nie udało
Jak beta we krwi 2 z hakiem to test od 10 nie wykryje w moczu takiej bety bo w moczu jest jeszcze niższy. Może to jakiś błąd w laboratorium i ta beta wyższa powinna być. No ale z biologią bywa różnie. Czasem zdarzają się rzeczy nielogiczne i niepojete...

Do góry