reklama
bleucoco
Fanka BB :)
To nie teoria, sporo dziewczyn tutaj o tym pisało Rano test owu negatywny a wieczorem pozytywny czy na odwrót. Piszę tylko co przeczytałam, bo u mnie te testy nie zdały egzaminu@bleucoco Na podstawie mojego doświadczenia obalam tą teorie
A ja godzin nie pilnowałem. Zawsze przed snem i już. Nieeee noo załamywać się nie wolno. Najwyżej lekarz i dalej działać.
Ja zawsze mówię: każda z nas jest inna i każda musi znaleźć na siebie sposób. Sprawdzać betę - nie sprawdzać bety
Robić wcześniej testy - nie robic
Robić testy owi - nie robić
Pic kawę w ciąży - nie pic.
Często są to nasze przekonania wynikające z oczytania w jakimś temacie, z zaleceń lekarza albo z przykrego doświadczenia.
Ale piękne jest to ze cel mamy wspólny i to nawet kilka:
1) zajść w ciąże
2) mieć zdrową, pięknie rozwijająca się ciaze
3) urodzić zdrowego różowego dzidziusia i zabrac go do domku ( i tu popłynęły mi łzy).
To jest grupa mamowo staraczkowa więc będziemy [emoji846] a dlaczego nie możesz wcześniej? Umknęło mi w natłoku testowDziewczyny mam nadzieje, że nie opuścicie mnie na tym forum w kwietniu przy moich staraniach. To znaczy żeby było jasne - wszystkie do tego czasu macie mieć w swoich brzuszkach zdrowe dzidziusie, ale macie tu być!!!
Dusiaax3
Ja mam obsesję na punkcie myślenia o takich małych stópkach naprawdę koło ciuszków przechodzę jako tako obojętnie ale jak widzę takie mini skarpetunie to aż aaahhhh@bleucoco Na podstawie mojego doświadczenia obalam tą teorie
A ja godzin nie pilnowałem. Zawsze przed snem i już. Nieeee noo załamywać się nie wolno. Najwyżej lekarz i dalej działać.
Ja zawsze mówię: każda z nas jest inna i każda musi znaleźć na siebie sposób. Sprawdzać betę - nie sprawdzać bety
Robić wcześniej testy - nie robic
Robić testy owi - nie robić
Pic kawę w ciąży - nie pic.
Często są to nasze przekonania wynikające z oczytania w jakimś temacie, z zaleceń lekarza albo z przykrego doświadczenia.
Ale piękne jest to ze cel mamy wspólny i to nawet kilka:
1) zajść w ciąże
2) mieć zdrową, pięknie rozwijająca się ciaze
3) urodzić zdrowego różowego dzidziusia i zabrac go do domku ( i tu popłynęły mi łzy).
bleucoco
Każdy wyraża swoją opinię, wyraziłam swoją bo może któraś będzie szukała odpowiediz czemu ma testy negatywne i będzie załamana i zobaczy, że nie u każdego te testy zdają egzamin No i najważniejsze jak już pisałyście nie nastawiać się na robotę tylko w dni płodne i będzie git Nie napisałam, że robicie źle, tylko wyraziłam swoją opinię opartą na moim doświadczeniu z testami owu, które nie u każdego działajà jak powinny.Dla Ciebie strata pieniedzy, a moja przyjaciółka dzięki temu zaszla w drugim cyklu [emoji846] niech się każdy trzyma swoich metod- takich jakie uwaza za odpowiednie.
Gdybym nie miała dzieci to też uważam że seks do dwa dni to najlepsze rozwiązania. Ale niestety teraz nie mam nawet na co liczyć. A testy mi się pokrywają w 100% z okresem więc myślę że pik podają poprawnie. I cóż to za wydatek 17 zł za 50 testów [emoji6][emoji1745]
Tak mojej kezance tez nie pokazywaly a w ciaze zaszla :-) takze dla kazdego ci innego wiadomo :-)Ja tam nie musiałam wiedzieć kiedy jest konkretnie Każdy ma inne podejście do planowania. A testy miałam negatywne a w ciążę zaszłam. Niepotrzebnie niektóre dziewczyny martwią się tymi negatywnymi testami. No i jak jeszcze godzina ma znaczenie jak ostatnio pisały to bardzo łatwo przeoczyć pik LH. Dla mnie to by było mega stresujące
Paulina_1982
.
Ostatnia edycja:
reklama
bleucoco
No dokładnie! Nie u każdego działają niestety Sporo dziewczyn czekało tutaj na pozytyw i zjadały paznokcie a to wcale nie musi oznaczać, że nie mają owuTak mojej kezance tez nie pokazywaly a w ciaze zaszla :-) takze dla kazdego ci innego wiadomo :-)