reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Hej wszystkim! Jak tam samopoczucie po nocnych burzach i wichurach ? Ja to dzis ostatni dzien na zwolnieniu najprawdopodobniej. Jutro do pracy :( a dzis rajd po calym miescie zalatwic zaleglosci i do rodzinnej na pogadanke i wyniki ze wzgledu na ciagle zawroty i bol glowy. Milrgo i spokojniego dnia Wam kobietki zycze :)
Ja dziś rano zrobiłam pierwszy panel krwi i moczu ciążowych i dziś już niestety 1 dzień pracy po zwolnieniu. Czuję się jakby nie było mnie tu rok, a nie było mnie tylko tydzień xD Czuję się fizycznie dobrze, ale jakoś tutaj źle, w sensie nie mogę się skupić, nie mam motywacji, boję sie, że za dużo na mnie spadnie i nie dam rady. Mam nadzieję, ze jakoś znów się wdrożę :(

reklama
Hej wszystkim! Jak tam samopoczucie po nocnych burzach i wichurach ? Ja to dzis ostatni dzien na zwolnieniu najprawdopodobniej. Jutro do pracy :( a dzis rajd po calym miescie zalatwic zaleglosci i do rodzinnej na pogadanke i wyniki ze wzgledu na ciagle zawroty i bol glowy. Milrgo i spokojniego dnia Wam kobietki zycze :)
Dzień dobry:) u mnie aż tak mocno nie wiało 🤔
Nie stresuj się praca ,jakby co możesz jutro po pracy pójść do gina po zwolnienie i tyle będą Cię widzieli .
U mnie dziś 8dc i zaczynam robić testy owulacyjne ( w końcu mam ich 50 🙈)

Wrocilam jedną nogą do żywych. Nie zloszcze się już, chociaż trochę irytacji zostało na ten cykl. Nie wiem czy w ogóle była owu w tym cyklu ( wczoraj ten test owu sprawdzałam z wysoką gorączką wydawał się pozytywny, dziś sprawdziłam to znowu prawie pozytyw) Więc nawet nie wiem czy liczyć dpo.. czekam na okres po prostu. Mąż grypa taka z przytupem. Gorączka nie odpuszcza, więc przytulanek w tym cyklu nie będzie już raczej... U Was też taki wirusowy pogrom? To co się dzieje od tygodnia u nas to jakaś masakra. Raz jedno, raz drugie, a teraz wszyscy jednoczenie chorzy. A my naprawdę rzadko chorujemy. nawet mój przedszkolak może dwa razy w roku, a tu takie szaleństwo

reklama
Wrocilam jedną nogą do żywych. Nie zloszcze się już, chociaż trochę irytacji zostało na ten cykl. Nie wiem czy w ogóle była owu w tym cyklu ( wczoraj ten test owu sprawdzałam z wysoką gorączką wydawał się pozytywny, dziś sprawdziłam to znowu prawie pozytyw) Więc nawet nie wiem czy liczyć dpo.. czekam na okres po prostu. Mąż grypa taka z przytupem. Gorączka nie odpuszcza, więc przytulanek w tym cyklu nie będzie już raczej... U Was też taki wirusowy pogrom? To co się dzieje od tygodnia u nas to jakaś masakra. Raz jedno, raz drugie, a teraz wszyscy jednoczenie chorzy. A my naprawdę rzadko chorujemy. nawet mój przedszkolak może dwa razy w roku, a tu takie szaleństwo
Z tą owu to chyba nigdy nie wiadomo. Ja byłam przekonana, że była 28.01 bo miałam ogrom śluzu jak białko jaja kurzego tylko w ten jeden dzień, a na USG zarodek wychodzi 3 dni starszy, choc potwierdzimy to dopiero w sobotę. To mnie przekonało, że rzeczywiście trzeba po prostu kochać się co 2 dni po @ 😂

Do góry