reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Smerfetka trzymam za Ciebie kciuki! I zapewne będzie tak ze jak odpuscisz. Zrelaksujesz sie. Przestaniesz albo troszke mniej bedzoesz myslec to Bum i beda 2 kreseczki a potem sliczna dzidzia przyjdzie na swiat😘😘😘

reklama
Hej dziewczyny.
Ja tylko melduje ze w środę dostalam krwawienia. Powoli przechodzi.
Psychicznie i fizycznie jest ok :)
Czuję ze to wszystko to jakis sprawdzian.
Wiadomo ze jest przykro bo to jednak wyczekiwane dzieciatko i trzecia ciaza z rzędu ale jeśli mialo by byc potem chore,meczyc sie....to lepiej tak.
Robimy przerwe dla mojego organizmu, chociaz W. chcialby działać :)

Czuje sie silniejsza i wiem ze jeszcze bede mama :)

Moja gwiazda skonczyla w piatek 5 lat
Wiem ze moge dac jej rodzeństwo i pewnie przyjdzie na to najbardziej odpowiedni czas. A ja nie bede nawet wiedzieć kiedy :)

Nie załamuje sie.
Bawie. Korzystam z W. I z kazdym dniem kochamy sie coraz bardziej :)

Wszystkie problemy, niepowodzenia zblizaja nas coraz bardziej.
Nic nie dzieje sie bez powodu :)
Że skierowaniem od rodzinnego można na NFZ kariotypy i bodajże po trzech poronieniach trombofilie.

Hej wszystkim! Jak tam samopoczucie po nocnych burzach i wichurach ? Ja to dzis ostatni dzien na zwolnieniu najprawdopodobniej. Jutro do pracy :( a dzis rajd po calym miescie zalatwic zaleglosci i do rodzinnej na pogadanke i wyniki ze wzgledu na ciagle zawroty i bol glowy. Milrgo i spokojniego dnia Wam kobietki zycze :)

reklama
Najlepsze było jak wyjechałam na weekend, to było lato. Mąż został z córka, miała 2 lata. Wysyła mi zdjęcia ze idą na spacer, patrze a ona w piżamie [emoji23][emoji23][emoji23]
Myślał ze to krótkie spodenki i bluzka z krótkim rękawem ot taki komplet. Oczywiście pochwaliłam ze super, ale napomknęłam ubrał ja w piżamę [emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji1787] tatusiowe nie zwracają uwagi na takie rzeczy. Mój też nie raz zawiózł Antka do żłobka w piżamie. Dlatego mega się cieszę że mundurki są u nas w przedszkolu. Żadnego problemu z ubieraniem. Kiedyś byłam zaciekłą przeciwniczką, od kiedy znam to w praktyce to są same plusy mundurków[emoji846]

Do góry