reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Moim zdaniem tak [emoji848] ale ja pierwszy cykl robię testy i u mnie pozytywu nie było [emoji23] także zazdro[emoji41]
O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia [emoji853] nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze [emoji8]
Panie Profesorki proszę o potwierdzenie: czy to owulacyjny pozytyw?

reklama
O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia 🙁 nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze 😘
Dla mnie tak, więc do dzieła 😁💪

My akurat jak byłam w ciąży postanowiliśmy sobie pare rzeczy i konsekwentnie się tego trzymamy. Mianowicie Melisa spała w naszej sypialni do 3 miesiąca ale w swoim łóżeczku, potem przenieśliśmy ja do swojego pokoju. Nigdy nie była lulana, usypiania. Dziś ma 5 lat i po prostu czytamy jej bajeczkę na dobranoc, wychodzimy z pokoju a ona zasypia sama. Oczywiście nie krytykuje nikogo bo każdy robi jak chce, ale dla nas było to wygodne i tak się utrzymało

O nieeee... kilka dni mnie nie było - remont i 80 stron do nadrobienia 🙁 nadrobię - obiecuje!!!
Dziewczyny tam w staraczkach już śpią prawie wszyscy. Jedna dziewczyna mi odpowiedziała - dziękuję kochana raz jeszcze 😘
Mi wygląda na mega pozytyw! 😁❤️

Hej dziewczyny.
Ja tylko melduje ze w środę dostalam krwawienia. Powoli przechodzi.
Psychicznie i fizycznie jest ok :)
Czuję ze to wszystko to jakis sprawdzian.
Wiadomo ze jest przykro bo to jednak wyczekiwane dzieciatko i trzecia ciaza z rzędu ale jeśli mialo by byc potem chore,meczyc sie....to lepiej tak.
Robimy przerwe dla mojego organizmu, chociaz W. chcialby działać :)

Czuje sie silniejsza i wiem ze jeszcze bede mama :)

Moja gwiazda skonczyla w piatek 5 lat
Wiem ze moge dac jej rodzeństwo i pewnie przyjdzie na to najbardziej odpowiedni czas. A ja nie bede nawet wiedzieć kiedy :)

Nie załamuje sie.
Bawie. Korzystam z W. I z kazdym dniem kochamy sie coraz bardziej :)

Wszystkie problemy, niepowodzenia zblizaja nas coraz bardziej.
Nic nie dzieje sie bez powodu :)

Powiedzcie mi dziewczyny tylko jakie podstawowe badania na nfz mogę sobie zrobic?
Takie wiecie u rodzinnego.
Bo mam jedna babke ktora może wypisać mi skierowanie

Prolaktyne, LH, Fsh, Estradiol, Testosteron, DHE-A, SHBG najlepiej na początku cyklu, Progesteron u komplet tarczycowy. Tarczycę tj. Tsh, ft3, ft4 napewno rodzinny może Ci zlecić, a hormonalne chyba tylko specjalista. Tyle wiem, bo robiłam, pewnie dziewczyny rozwina...
Powiedzcie mi dziewczyny tylko jakie podstawowe badania na nfz mogę sobie zrobic?
Takie wiecie u rodzinnego.
Bo mam jedna babke ktora może wypisać mi skierowanie

Hej dziewczyny.
Ja tylko melduje ze w środę dostalam krwawienia. Powoli przechodzi.
Psychicznie i fizycznie jest ok :)
Czuję ze to wszystko to jakis sprawdzian.
Wiadomo ze jest przykro bo to jednak wyczekiwane dzieciatko i trzecia ciaza z rzędu ale jeśli mialo by byc potem chore,meczyc sie....to lepiej tak.
Robimy przerwe dla mojego organizmu, chociaz W. chcialby działać :)

Czuje sie silniejsza i wiem ze jeszcze bede mama :)

Moja gwiazda skonczyla w piatek 5 lat
Wiem ze moge dac jej rodzeństwo i pewnie przyjdzie na to najbardziej odpowiedni czas. A ja nie bede nawet wiedzieć kiedy :)

Nie załamuje sie.
Bawie. Korzystam z W. I z kazdym dniem kochamy sie coraz bardziej :)

Wszystkie problemy, niepowodzenia zblizaja nas coraz bardziej.
Nic nie dzieje sie bez powodu :)

Szacun za podejście! Od razu widać dojrzała kobieta o :)

Ciesze się, że sobie to wszystko układasz i mimo przeciwności brniesz do przodu. Podoba mi się taka kolej rzeczy.

Inspirujecie kobitki jak tak dupsko własne mobilizujecie :)

reklama
Do góry