wiola0904
Fanka BB :)
mysle, ze kazda z nas ma inaczej i nie umniejsza to milosci do dziecka. ja jestem w polowie ciazy a juz planuje sylwestra z moim P. i to ze zostawimy 5 miesiecznego synka z moimi rodzicami nie wiem czy po porodzie sie to zmieni ale narazie mam takie nastawienie, ze dziecko jest najwiekszym skarbem ale czas sam na sam mamusi z tatusiem rowniez jest wazny wiec mysle, ze my gdy bedzie okazja, bedziemy starac sie ja wykorzystac i pozwolimy dziadkom nacieszyc sie wnuczkiem a sami oddamy sie szalenstwom jakie pamietamy sprzed ciazy a ktorych przy dzidziusiu nie bedziemy w stanie zrobic (jak wypicie 2litrowego szampana i tanczenie do krzysia krawczyka do 5 nad ranem czy kochanie sie o 1 w nocy na wydmach)Ja wiem ze różne są sytuacje życiowe ale nigdy bym nie dała do żłobka małego dziecka. Dla mnie to za wiele. Ja przedszkole przeżywam bardzo a syn mimopowiada Wszytsko. Ale No ja jestem typowa kwoka nie mówię ze to normalne ale tak mam i nie planuje się zmienić Hahha Moje dziecko jest najważniejsze !
Ostatnia edycja: