reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Ja wiem ze różne są sytuacje życiowe ale nigdy bym nie dała do żłobka małego dziecka. Dla mnie to za wiele. Ja przedszkole przeżywam bardzo a syn mimopowiada Wszytsko. Ale No ja jestem typowa kwoka :) nie mówię ze to normalne ale tak mam i nie planuje się zmienić Hahha Moje dziecko jest najważniejsze !
mysle, ze kazda z nas ma inaczej :) i nie umniejsza to milosci do dziecka. ja jestem w polowie ciazy a juz planuje sylwestra z moim P. i to ze zostawimy 5 miesiecznego synka z moimi rodzicami :) nie wiem czy po porodzie sie to zmieni ale narazie mam takie nastawienie, ze dziecko jest najwiekszym skarbem ale czas sam na sam mamusi z tatusiem rowniez jest wazny wiec mysle, ze my gdy bedzie okazja, bedziemy starac sie ja wykorzystac i pozwolimy dziadkom nacieszyc sie wnuczkiem a sami oddamy sie szalenstwom jakie pamietamy sprzed ciazy a ktorych przy dzidziusiu nie bedziemy w stanie zrobic (jak wypicie 2litrowego szampana i tanczenie do krzysia krawczyka do 5 nad ranem czy kochanie sie o 1 w nocy na wydmach)

Ostatnia edycja:
reklama
mysle, ze kazda z nas ma inaczej :) i nie umniejsza to milosci do dziecka. ja jestem w polowie ciazy a juz planuje sylwestra z moim P. i to ze zostawie 5 miesiecznego synka z moimi rodzicami :) nie wiem czy po porodzie sie to zmieni ale narazie mam takie nastawienie, ze dziecko jest najwiekszym skarbem ale czas sam na sam mamusi z tatusiem rowniez jest wazny wiec mysle, ze my gdy bedzie okazja, bedziemy starac sie ja wykorzystac i pozwolimy dziadkom nacieszyc sie wnuczkiem a sami oddamy sie szalenstwom jakie pamietamy sprzed ciazy a ktorych przy dzidziusiu nie bedziemy w stanie zrobic (jak wypicie 2litrowego szampana i tanczenie do krzysia krawczyka do 5 nad ranem czy kochanie sie o 1 w nocy na wydmach)
Pięknie to ujęłaś!

U mnie właśnie przeszla potężna burza! Taka jak w lecie! Tylko ze sniegiem. Grzmiało, błyskało i bardzooooo lało ! Boje sie takich ulew😬

Do mnie też żłobki nie przemawiają. Nikogo nie oceniam, kto oddał dziecko do żłobka, jednak ja mojego bym nie oddała i tyle:) Finansowo wiadomo, nie jest kolorowo z jednej wypłaty, jednak i ja się jeszcze do pracy nachodzę i córka do szkoły:)
Ja wiem ze różne są sytuacje życiowe ale nigdy bym nie dała do żłobka małego dziecka. Dla mnie to za wiele. Ja przedszkole przeżywam bardzo a syn mimopowiada Wszytsko. Ale No ja jestem typowa kwoka :) nie mówię ze to normalne ale tak mam i nie planuje się zmienić Hahha Moje dziecko jest najważniejsze !

Taak z tym przebraniem pampersa to chyba jakaś inwazja😂 znam tylko jednego faceta który nawet nie mrugnal wycierając dupke dziecku a mianowicie mój tata. Mam 13 lat młodszego brata i pamiętam, że nic go nie obrzydzalo ani nie przerastało w opiece nad nim. A facet mojej przyjaciółki zawsze robił wielki problem jak przyszło na zmianę pieluchy.. Masakra sobie dupe podetrzeć mogą ale swojemu dziecku już nie..
Mój mąż dosłownie wszystko robił przy synku, od kupek, po karmienie, kiedy ja wychodziłam ze znajomymi na miasto, więc złego słowa nie powiem ☺️

reklama
[emoji23] moja ma 3,5 :) Prawdopodobnie pójdzie do przedszkola do 5 latkow dopiero :)
Boże jak soe cieszę ze nie jestem sama na tym świecie bo narazie nie spotkałam drugiej takiej. A ile ma twoja córka? Mój syn zaczął chodzic do przedskola od września teraz ma 3 lata ale jest w przedszkolu tylko 5 h bo mamusia już po niego jedzie stęskniona a jak przychodzi to po godzinie myśle co ja zrobiłam Hahah. Ale uwielbiam
Tego małego gamonia nawet jak mnie wkurza :)

Do góry