reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Tak tylko że mi nie chodzi o to że mnie źle zdiagnozowano za młodu tylko że badania hormonalne wszystkie miałam w porządku:)
Moja droga, PCOS zdiagnozowali mi w 24/25 roku życia, a objawy zaczęłam mieć jak miałam 14/15 lat :) To chyba odpowiada na Twoje pytanie i wyobraź sobie ile biegałam po ilu lekarzach [emoji23]

reklama
Moj maz jeszcze zaczal mi grozić ze mi dziecko odbierze jak sie urodzi no hit.
Nie wiem czy to ci cos da. Ale przy 1 ciazy chociaż planowanej mój mąż udawał ze tematu nie ma. Dopiero 0o stracie jak zarzuciłam mu ze i tak się nie cieszył powiedział że czuł się jak w jakimś śnie, a strach go sparaliżował. Wiesz każdy może roznie reagować na stres strach i inne emocje

Najlepsze było jak wyjechałam na weekend, to było lato. Mąż został z córka, miała 2 lata. Wysyła mi zdjęcia ze idą na spacer, patrze a ona w piżamie 😂😂😂
Myślał ze to krótkie spodenki i bluzka z krótkim rękawem ot taki komplet. Oczywiście pochwaliłam ze super, ale napomknęłam ubrał ja w piżamę 😂😂😂

Dobra wygrał !!

😂😂😂
🤣🤣🤣

Hahahahahah poprawiłaś mi humor na cały wieczór, niezły jest [emoji1787][emoji1787][emoji1787] ważne, że dali radę i to w jakim stylu [emoji23][emoji23]
Najlepsze było jak wyjechałam na weekend, to było lato. Mąż został z córka, miała 2 lata. Wysyła mi zdjęcia ze idą na spacer, patrze a ona w piżamie [emoji23][emoji23][emoji23]
Myślał ze to krótkie spodenki i bluzka z krótkim rękawem ot taki komplet. Oczywiście pochwaliłam ze super, ale napomknęłam ubrał ja w piżamę [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja trochę robię taki błąd jeśli chodzi o porządki w domu, mam miejsce na jakąś rzecz i jak ktoś to przełoży to biada mu[emoji23] Ostatnio nie jestem na tym punkcie aż tak nawiedzona, córka mnie z tego pedantyzmu wyleczyła [emoji6]
Ja jestem perfekcjonistką i zawsze wolałam sama. Teraz staram się angażować męża w różne rzeczy, a jak sam się do czegoś „domowego” zabiera to go zawsze chwalę :) Z facetami trochę jak z dziećmi :) Mam nadzieję, że to podejście zostanie mi też przy dziecku. Chcę żebyśmy obydwoje się angażowali, no i rozmarzyłam się patrzeniem na niego z dzieckiem, to jest ogromnie seksowne i pociągające dla mnie... I mnie rozczula :)

[emoji23][emoji23][emoji23]
Najlepsze było jak wyjechałam na weekend, to było lato. Mąż został z córka, miała 2 lata. Wysyła mi zdjęcia ze idą na spacer, patrze a ona w piżamie [emoji23][emoji23][emoji23]
Myślał ze to krótkie spodenki i bluzka z krótkim rękawem ot taki komplet. Oczywiście pochwaliłam ze super, ale napomknęłam ubrał ja w piżamę [emoji23][emoji23][emoji23]

Bardzo mądrze piszecie w sprawie opieki... tylko zauwazylam ze w praktyce roznie wychodzi.... niektore kobiety po porodzie odczuwaja instynktownie ze musza same wszystko. Bo one najlepiej.... moja kolezanka nie zostawila synka przez poltorej roku ani na godzine z mezem...bo on nie da rady. Bo tylko ona karmi. Usypia. Przewija.... i wiele znajomych tak robilo. A bo facet to zle zrobi. Nie po mojemu....
To trzeba miec pierwiastek samolubstwa w sobie...ja mam go duzo! I u nas opieka jest podzielona... owszem ja i tak lepiej wszystko przy dzieciach robie bo z nimi jestem i mam wypracowany system. Ale nie odpuszczam... tatus po pracy czesto ogarnia chlopcom Kolacje. Czy kapiel małego. Zabawe... bo ja ....musze poczytac/ serial obejrzec.... odpoczac umyslowo po prostu!
A mam nastolatka w domu i 3 lataka...
Powiedz coś o sobie :) może coś pominęłam, ale za cholere nie kojarzę skąd się tu wzięłaś 😂 nie zrozum mnie źle, ale miło było by poznać bliżej Twoja historie. Jedyne co udało mi się doczytać to że czekasz na okres, tak? :)
❤️

Od kilku dni sledze watek ogorkowych😁 przeczytalam kazdy wpis!
Zaszalalam z mężem po seansie 365dni ( libido mi sie obudziło wczesniej niz zwykle. A zwykle mam tak w trakcie owu) a kilka dni pozniej poczulam znajomy bol podbrzusza.... i tak oto kolejne objawy ciazowe lawinowo sie posypaly.... 19.02 zrobilam bete i wyszlo 2.3 myslalam ze skoro wynik jest negatywny to pewnie schizuje i juz nie bede...bo nie ma ciazy to nie ma objawow.....a tu objawy nadal sa....wiec jutro testuje znowu

reklama
Od kilku dni sledze watek ogorkowych😁 przeczytalam kazdy wpis!
Zaszalalam z mężem po seansie 365dni ( libido mi sie obudziło wczesniej niz zwykle. A zwykle mam tak w trakcie owu) a kilka dni pozniej poczulam znajomy bol podbrzusza.... i tak oto kolejne objawy ciazowe lawinowo sie posypaly.... 19.02 zrobilam bete i wyszlo 2.3 myslalam ze skoro wynik jest negatywny to pewnie schizuje i juz nie bede...bo nie ma ciazy to nie ma objawow.....a tu objawy nadal sa....wiec jutro testuje znowu
No to powodzenia i czekam jutro na wiesci :)

Do góry