reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja od razu mężowi zapowiedziałam że to będzie i mama i tata a nie zawsze mama od czasu do czasu tata. Pewnie ze nie bd wstawał w nocy pracując. Ale weekendy bd tatusiowe 🤣 grunt to dogadać się z partnerem przed slubem/bobasem itp. Czasem facet też musi dojrzeć. Wierzcie mi kiedyś mowil ze on nigdy nic przy dziecku kiedyś jak musiał to roczna siostrzenice kąpał 🤣
no wlasnie moj P. chodzi do pracy 6-14 pon-pt, i rozmawialismy juz, ze postaramy sie dzidziusia uczyc pic rowniez z butelki, zeby w weekend on tez mogl cieszyc sie bliskoscia synka karmiac go buteleczka, co by sie mamusia mogla wyspac. a przewijanie gdy bedzie w domu to wspolny obowiazek, nie tylko mamy :)

reklama
Do góry