reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Wygląda na to, że u mnie znowu ciąża biochemiczna 😭😭😭 Pojawiła się krew przed chwilą, taka ze skrzepem.. czyli te plamienia u mnie nie zwiastowaly noc dobrego, tak jak zreszta czulam.. no i wygląda na to, że cieszyłam się ciąża niecałe 2 dni..
Chwilowo muszę odpocząć.. ale trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!
Bardzo mi przykro kochana😞 pewnie, odpocznij sobie i mam nadzieję, że niebawem wrócisz do nas z dobrymi wiadomościami. Ściskam Cie bardzo mocno ❤️

reklama
Wygląda na to, że u mnie znowu ciąża biochemiczna 😭😭😭 Pojawiła się krew przed chwilą, taka ze skrzepem.. czyli te plamienia u mnie nie zwiastowaly noc dobrego, tak jak zreszta czulam.. no i wygląda na to, że cieszyłam się ciąża niecałe 2 dni..
Chwilowo muszę odpocząć.. ale trzymam mocno kciuki za Was wszystkie!
Ej, ej! Wiesz, że krew że skrzepem niczego nie przekreśla? Różne historie tutaj dziewczyny opisywały, więc nie załamuj się tylko wybierz się do gina jak najszybciej... kiedy masz termin @?

Dziewczyny a ja wam powiem ze jeśli mój mąż / partner z którym się staram o dziecko mówiłby mi rzeczy typu „on się na badanie nie wybiera” to bym odpowiedziała ze w takim razie ja nie zamierzasz mieć z nim dzieci. No kurde jak może nie chcieć się zbadać? To zależy mu na potomstwie czy ma to w dupie? Niby dlaczego on jest zdrowy a to twoja wina ze nie się nie udaje? Nosz ja pieprze albo jesteście w tym razem albo nie ma sensu mieć dzieci potem co zostaniesz ze wszystkimi problemami z dzieckiem sama bo on jest król i władca? Co go boli badanie? Przepraszam ale jak tak to trzepią bez okazji te swoje wacki a tak to księżniczka na ziarnku grochu wstydzi się spuścić do kubka? Serio niech się ci faceci wasi ogarną bo wy popadnięcie w psychiczne choroby a oni będą do tego uważać ze w sumie wasza wina wszystko.

Ostatnia edycja:
6 dni...moze 7. Ale mysle ze jak cos jest to jutro beta pokaze...u mnie na testy sikane za wczesnie...nic nie pokazą. Tylko beta mnie ratuje przed zwariowanie.

mięsko beta w środę była 2,3 to testy sikane jak najbardziej coś już pokażą - mi pokazywały już na drugi dzień (beta 6,13 a testy czułość 25 :)) cienie ale były :)

reklama
Ej, ej! Wiesz, że krew że skrzepem niczego nie przekreśla? Różne historie tutaj dziewczyny opisywały, więc nie załamuj się tylko wybierz się do gina jak najszybciej... kiedy masz termin @?
Wiem, że były tutaj różne historie ale ciężko mi wierzyć w coś takiego..

Do góry