Ja miałam baaardzo dużo wodnistego śluzu i tylko toA co innego jeszcze inaczej??
reklama
Mikstura
Fanka BB :)
Pierwszy cykl [emoji85] Ogólnie wszystko mi się skumulowało w tym cyklu. Całe rozgoryczenie.
A od ilu cykli robisz testy owulacyjne?? Wcześniej były pozytywne w innych cyklach?
No to jak pierwszy, a ileś cykli już się staracie, to jeśli nie wyjdzie pozytyw, to poszłabym na pewno na monitoring...Pierwszy cykl [emoji85] Ogólnie wszystko mi się skumulowało w tym cyklu. Całe rozgoryczenie.
Ja po owulacji miałam wyjątkowo dużo śluzu jak nigdy nigdy w żadnym cyklu tyle nie miałam tak 3 może 4 razy więcej niż normalnie . I w 6 dniu po owulacji progesteron 21 a w 7dpo miałam mega klucia sutkow na następny dzień tez i to mnie skłoniło do zatestowania na następny dzień rano czyli 9dpo był ładny pozytyw.Pytanie do dziewczyn które zaszły w ciążę [emoji177]
Czy po owulacji coś czułyście? Jakoś inaczej?
No to ciąża jak nic . Z objawów . Zrób może test rano jutro ile dni jesteś przed @ ?Mnie zawsze kilka dni po owu bolał brzuch i plecy. Jak na okres. Rwało jaky zaraz miało popłynąc...
Teraz tez tak mam... od 17.02 codziennie boli! Jakbym zaraz miala.dostac okres. Do tego czuje mokro w pochwie...
Mikstura
Fanka BB :)
Tak zrobię. Staramy się ponad dwa lata. Mąż ma powtórzyć badanie nasienia i iść do androloga, dam mu się wykazać [emoji6] a ja może na monitoring pójdę w kwietniu. Pomijając fakt, że po drożności jajowodów lekarz mi powiedział, że nie ma możliwości żebym nie miała owulacji. Nie wiem skąd ta pewność
No to jak pierwszy, a ileś cykli już się staracie, to jeśli nie wyjdzie pozytyw, to poszłabym na pewno na monitoring...
Ja to samo sowka tylko ten śluz i lekkie szcxypanie sutkow. Ale ten mega wodnisty śluz zaczął mnie mega zastanawiać ja juz myślałam że jakaś infekcje złapałam choć ostatni raz infekcje to ja miałam 10 lat temu . I to mnie zastanawiało a to już półtora tygodnia minęło nawet mi ten czas leci .Ja miałam baaardzo dużo wodnistego śluzu i tylko to
reklama
Bolalo to badanie? Droznosc jajowodow? Slyszalam ze straszne jestTak zrobię. Staramy się ponad dwa lata. Mąż ma powtórzyć badanie nasienia i iść do androloga, dam mu się wykazać [emoji6] a ja może na monitoring pójdę w kwietniu. Pomijając fakt, że po drożności jajowodów lekarz mi powiedział, że nie ma możliwości żebym nie miała owulacji. Nie wiem skąd ta pewność