reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Pytanie do dziewczyn które zaszły w ciążę [emoji177]
Czy po owulacji coś czułyście? Jakoś inaczej?
Ja po owulacji miałam wyjątkowo dużo śluzu jak nigdy nigdy w żadnym cyklu tyle nie miałam tak 3 może 4 razy więcej niż normalnie . I w 6 dniu po owulacji progesteron 21 a w 7dpo miałam mega klucia sutkow na następny dzień tez i to mnie skłoniło do zatestowania na następny dzień rano czyli 9dpo był ładny pozytyw.

Mnie zawsze kilka dni po owu bolał brzuch i plecy. Jak na okres. Rwało jaky zaraz miało popłynąc...
Teraz tez tak mam... od 17.02 codziennie boli! Jakbym zaraz miala.dostac okres. Do tego czuje mokro w pochwie...
No to ciąża jak nic . Z objawów . Zrób może test rano jutro ile dni jesteś przed @ ?

Tak zrobię. Staramy się ponad dwa lata. Mąż ma powtórzyć badanie nasienia i iść do androloga, dam mu się wykazać [emoji6] a ja może na monitoring pójdę w kwietniu. Pomijając fakt, że po drożności jajowodów lekarz mi powiedział, że nie ma możliwości żebym nie miała owulacji. Nie wiem skąd ta pewność:)
No to jak pierwszy, a ileś cykli już się staracie, to jeśli nie wyjdzie pozytyw, to poszłabym na pewno na monitoring...

6 dni...moze 7. Ale mysle ze jak cos jest to jutro beta pokaze...u mnie na testy sikane za wczesnie...nic nie pokazą. Tylko beta mnie ratuje przed zwariowanie.

Ja miałam baaardzo dużo wodnistego śluzu i tylko to ;)
Ja to samo sowka tylko ten śluz i lekkie szcxypanie sutkow. Ale ten mega wodnisty śluz zaczął mnie mega zastanawiać ja juz myślałam że jakaś infekcje złapałam choć ostatni raz infekcje to ja miałam 10 lat temu . I to mnie zastanawiało a to już półtora tygodnia minęło nawet mi ten czas leci .

reklama
Tak zrobię. Staramy się ponad dwa lata. Mąż ma powtórzyć badanie nasienia i iść do androloga, dam mu się wykazać [emoji6] a ja może na monitoring pójdę w kwietniu. Pomijając fakt, że po drożności jajowodów lekarz mi powiedział, że nie ma możliwości żebym nie miała owulacji. Nie wiem skąd ta pewność:)
Bolalo to badanie? Droznosc jajowodow? Slyszalam ze straszne jest

Do góry