reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Pytanie do dziewczyn które zaszły w ciążę [emoji177]
Czy po owulacji coś czułyście? Jakoś inaczej?
Mnie zawsze kilka dni po owu bolał brzuch i plecy. Jak na okres. Rwało jaky zaraz miało popłynąc...
Teraz tez tak mam... od 17.02 codziennie boli! Jakbym zaraz miala.dostac okres. Do tego czuje mokro w pochwie...

Uff udalo mi sie wszystko przeczytac! 2 dni i pol nocy mi to zajeło!
Wszystkim dziewczynom zaciążonym GRATULUJE!
Owulacyjnym życzę szczescia w tym cyklu!
A dziewczynom którym ten miesiąc szczęscia nie przyniósł życzę szczęścia w następnym cyklu! Nie poddawać sie Kobietki!
Ja testuje jutro stad moja determinacja zeby wszystko przeczytac i byc na bieżąco... a za razem zeby zabic.czas...bo czekanie jest straszne!
Pierwsza bete zrobilam 19.02 w 18 dc i bylo 2.3. Pospieszylam.sie ale.zaczal bolec mnie brzuch wiec myslalam.ze.juz jakis wynik bedzie. Objawy ciazeowe nie odpuszczaja ...wrecz przeciwnie jest ich co raz wiecej!
Dodam ze jestem mamą 2 chlopcow...i objawy odczuwalam juz po tygodniu od zaplodnienia.
Tylko ze teraz to by byla "wpadka stulecia" bo aktualnie sie nie staramy....
Po prostu po filnie 365 dni libido mi oszalalo....i tak poszlo !!!
Ja tak miałam w trakcie czytania książki a raczej książek [emoji16] mąż był wykończony dobry tydzień kilka razy dziennie [emoji23][emoji23][emoji23] ale ciąży z tego nie było... A po filmie czułam tylko rozgoryczenie. Bo po książce spodziewałam się czegoś lepszego [emoji57][emoji57][emoji57]

To ja mam to samo a jestem 2dpo [emoji134]
Mnie zawsze kilka dni po owu bolał brzuch i plecy. Jak na okres. Rwało jaky zaraz miało popłynąc...
Teraz tez tak mam... od 17.02 codziennie boli! Jakbym zaraz miala.dostac okres. Do tego czuje mokro w pochwie...

Ja tak miałam w trakcie czytania książki a raczej książek [emoji16] mąż był wykończony dobry tydzień kilka razy dziennie [emoji23][emoji23][emoji23] ale ciąży z tego nie było... A po filmie czułam tylko rozgoryczenie. Bo po książce spodziewałam się czegoś lepszego [emoji57][emoji57][emoji57]
Moje libido pobudzil film...i tooo bardzo! Moze to ten Włoch...taki jak z bajki!
Po greyu tylko muzyka mnie ruszala 😁😁

No wlasnie..te piersi mnie tym razem nie bola. Zauważylam ze jakby zwiększają swoją objętosc.. chodze i macam od rana i w sumie teraz juz wydaja sie jak zawsze... zeswirowac idzie

Uff udalo mi sie wszystko przeczytac! 2 dni i pol nocy mi to zajeło!
Wszystkim dziewczynom zaciążonym GRATULUJE!
Owulacyjnym życzę szczescia w tym cyklu!
A dziewczynom którym ten miesiąc szczęscia nie przyniósł życzę szczęścia w następnym cyklu! Nie poddawać sie Kobietki!
Ja testuje jutro stad moja determinacja zeby wszystko przeczytac i byc na bieżąco... a za razem zeby zabic.czas...bo czekanie jest straszne!
Pierwsza bete zrobilam 19.02 w 18 dc i bylo 2.3. Pospieszylam.sie ale.zaczal bolec mnie brzuch wiec myslalam.ze.juz jakis wynik bedzie. Objawy ciazeowe nie odpuszczaja ...wrecz przeciwnie jest ich co raz wiecej!
Dodam ze jestem mamą 2 chlopcow...i objawy odczuwalam juz po tygodniu od zaplodnienia.
Tylko ze teraz to by byla "wpadka stulecia" bo aktualnie sie nie staramy....
Po prostu po filnie 365 dni libido mi oszalalo....i tak poszlo !!!

jak wyszła taka beta to wczesna ciąża była :) nie powtarzałaś w piątek? Mi w 2 dni z 2,3 urosło na 17 - testy już tez wychodzily (ciebie bo cienie ale wychodziły) dzień po 2,3

jak wyszła taka beta to wczesna ciąża była :) nie powtarzałaś w piątek? Mi w 2 dni z 2,3 urosło na 17 - testy już tez wychodzily (ciebie bo cienie ale wychodziły) dzień po 2,3
Balam sie powrtarzac.... ale te objawy nie daja mi spokoju i jutro o 6 polece na badania! Bede juz miec spokoj z domyslami... bo chcialam do @ poczekac (29.02) ale nie wytrzymam😁😁

reklama
Do góry