reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Kłuje mnie w lewej jakby pachwinie nie wiem jak to nazwać [emoji4] nisko pod jajnikiem. Śluzu brak. Nie wiem po co ja sobie wkręcam ze mogło się coś idąc. Zamówiłam dziś 5 testów ciążowych jak przyjdą (pewnie koło wtorku) to chyba zatestuje będzie 8 dpo
Edit: a cycki mnie tez trochę bola tzn nie mam nabrzmiałych tylko czasem coś mnie w nich zastrzyka ;)
Może coś jest na rzeczy [emoji16]

reklama
Co Ty mój czuwa, dokładnie wie kiedy się obudzić i jeszcze cie dopyta czemu nie śpisz? coś ci się śniło??

:eek: nic a nic

Kobity
9 dc a ja już mam biały, gęsty śluz 🤪 🤪 cipcia w cipcie mnie robi :baffled:
Taki jest przed płodnym, zobaczysz, będzie coraz rzadszy i ciągnący z dnia na dzień :)

Dziewczynki chyba nie nadrobię a nie wchodzilam od soboty. Gratuluje wszystkich kresek jakie padły ❤️❤️

Ja jt do gine teoretycznie wg wyliczeń z wizyty w czwartek 13 lutego jt będzie ok. 6 tc. Zobaczymy. Ale powiem wam ze strasznie płaczliwa jestem nie wiem czy to hormony czy za chwilę mąż zamknie mnie na Babińskiego.
Wczoraj znowu mialam przygodę z moim labem. Kaciała z niego... Skakal i zwichnięta łapa. U nas nigdy nie ma nudy... Ale już ok 🤣
Dzis pogoda do bani. Od 3 dni śpię po kilkanaście godzin dziennie jak się wszystko zsumuje.

A jak tam u was ❤️❤️

Hej dziewczyny ostatnio pisałyście i testach, pisałyście coś i teście który pokazuje brak ciąży mimo że jest??

reklama
Do góry