reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Bój jajników od owu, uczucie takiego jakby ciężkiego brzucha, lekkie mdłości i mniejszy apetyt (będziecie sie dziwiły, że tak wcześnie ale tak akurat miałam w każdej ciąży), rano budziłam się z godzinę przed budzikiem tak mi się siku chcialo, silne bóle głowy (jakoś przez dwa dni), mega zimno mi było popołudniami/wieczorami, piersi jakby pełniejsze, brzuch wzdęty że w spodniach ledwo się dopinam i prawie cały czas mam mokro od owulacji. A dziś się obudziłam z zatkanym nosem.
Aaaa i do tego bardziej wyostrzony węch i masa pryszczy 😔

reklama
Beta super przyrasta [emoji6]
Kiedy wybierasz się na pierwszą wizytę u ginekologa?

Mam od dawna umówiona na26.03, ale zadzwonię do niego 3.03 i powiem, ze się udało j chce zeby zobaczył czy wszystko gra. Zazwyczaj wciskał mnie miedzy pacjentki jak było trzeba. Mam nadzieje, ze teraz tez mi się tak uda bo zakwitnę do 26.03, a chciałbym wykluczy pozamaciczna itp., serduszka pewnie nie usłyszę, ale jak zobaczę pęcherzyk z ciałkiem żółtym to tez będę happy

Eh dziewczyny niby się cieszę ale też boję, że nic z tego nie bedzie.. byłam w toalecie i jakieś brązowe plamienia mam. Oby to znowu nie była biochemiczna..
Też miałam od wtorku do soboty - czyli dnia okresu :) wtedy ustało i wszystko dalej pięknie przyrasta
Sprawdź progesteron - ja w piątek kiedy miałam plamienia miałam niski bo 13ng a w poniedziałek już 22 i zero plamień

14 dc i taadaam
0C6668FF-3523-4CF6-AE7A-F5469ED1AB47.jpeg
B4D6CD78-8417-4EE1-BD31-B51672CDE79D.jpeg

reklama
Do góry