reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Na fotelu rozkładam haha!

Mam monitoring w poniedziałek ;)

A chłop to nie jest mną zainteresowany w łóżku... mogłabym nie mieć pochwy :baffled:. Może już starzeje się i mu libido opadło do 0 i tak zostało ;) a ja się glupia odchudzałam, spadłam 2 rozmiary by być atrakcyjniejsza a to nic nie dało :(
Ja sie wciaz zastanawiam po co Ty z nim jestes :( to jak Wy sie staracie?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się w ogóle nie leczę, poszłam do ginekologa w czwartym cyklu po antykoncepcji żeby sprawdzić czy mam owulację i takie coś usłyszałam że mam pcos bo dużo pęcherzyków, nieregularne cykle i pewnie testosteron wyjdzie za wysoki. Dobrze że wy tu jesteście, teraz wiem więcej i będę szukać innego lekarza [emoji2][emoji8][emoji8][emoji8]
No to tak kochana, koniecznie wizyta u ginekologa-endokrynologa, który specjalizuje się w tych chorobach, tylko posprawdzaj opinie zanim pójdziesz bo niestety różni są - albo stwierdzają PCOS wszystkim a nie chcą nikomu mimo objawów. Ja nabiegałam się wiele wiele lat ze swoimi problemami :( Trzymam kciuki!

Na fotelu rozkładam haha!

Mam monitoring w poniedziałek ;)

A chłop to nie jest mną zainteresowany w łóżku... mogłabym nie mieć pochwy :baffled:. Może już starzeje się i mu libido opadło do 0 i tak zostało ;) a ja się glupia odchudzałam, spadłam 2 rozmiary by być atrakcyjniejsza a to nic nie dało :(
wiem co przechodzisz,miałam podobnie i...nie wytrzymałam i odeszłam od chłopa i chyba wychodzi ta decyzja nam na zdrowie,bo i on znalazł nową partnerke ...

reklama
Do góry