reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja właśnie mialam dokładnie tak jak Ty
..u mnie pewnie później była owu...bo pani doktor twierdzi.,ze taka ciąża 4,5 tyg... Ale, że to się okaże.... powiedzenia Kochana w piątek 😍😍
Ja z kolei czuję, że jest starsza :D Teoretycznie z terminu OM owu miałabym 30.01, a była max 28.01, a zastanawiam się czy nie wcześniej. Więc teoretycznie 5t4d może okazać się 6t0d :) Niech jutro lekarz zbada i sam oceni czy wszystko dobrze bo chcę cokolwiek wiedzieć a nie tak czekać jak debil xD

Dziewczyny, u mnie wygląda to tak [emoji1745]
IMG_20200220_100011.jpeg

Hej dziewczyny! Nie wiem dlaczego, ale czuję jakiś wewnętrzny niepokój od wczorajszego wieczora. Dziadka zabieg się nie udał, dowiedziałam się dziś, że w poniedziałek ma mieć ponowny zabieg... Nie wiem czy on wyjdzie z tego szpitala. Mam nadzieję, że chociaż jutro ten nowy ginekolog ze mną normalnie porozmawia, zrobi USG i mnie uspokoi, że przynajmniej w brzuchu wszystko w porządku...

Ja z kolei czuję, że jest starsza :D Teoretycznie z terminu OM owu miałabym 30.01, a była max 28.01, a zastanawiam się czy nie wcześniej. Więc teoretycznie 5t4d może okazać się 6t0d :) Niech jutro lekarz zbada i sam oceni czy wszystko dobrze bo chcę cokolwiek wiedzieć a nie tak czekać jak debil xD

dokładnie, Ty miałaś szybko szybko chyba bardzo wysoką betę nie?

Hej dziewczyny! Nie wiem dlaczego, ale czuję jakiś wewnętrzny niepokój od wczorajszego wieczora. Dziadka zabieg się nie udał, dowiedziałam się dziś, że w poniedziałek ma mieć ponowny zabieg... Nie wiem czy on wyjdzie z tego szpitala. Mam nadzieję, że chociaż jutro ten nowy ginekolog ze mną normalnie porozmawia, zrobi USG i mnie uspokoi, że przynajmniej w brzuchu wszystko w porządku...
Niepokoj, bo wizyta coraz blizej, mam nadzieje, ze po wizycie sie uspokoisz ❤

Jutro o 10:00, tym razem facet :) Chcę sprawdzić czy wszystko jest prawidłowo... Wiem, że szyjki się nie rusza, ale delikatnie chciałam sprawdzuć jak to tam wygląda i jest nisko, nie wiem czy to tak powinno być. A co jeśli nie powinnam orzez to wracac do pracy, w której siedzę 10-11h dziennie tylko powinnam leżeć? Przez tamtą lekarkę mogłoby sięwydarzyć coś złego :( Więc idę, dowiem się wszystkiego, wypytam się o podróż samolotem w II trymestrze, bo przy tamtej wiedźmie nie dałam rady, no i co mogę używać na krostki na buzi, może zrobi USG żeby zobaczyć ten mój „domniemany pęcherzyk ciążowy” czy jak to tam ona nazwała haha :D
kochana na pewno wszystko bedzie dobrze!!! zobaczysz! szyjka sie nie przejmuj, lekarz na pewno wszystko zbada i zrobi usg rowniez pod katem szyjki. A nad praca faktycznie warto sie zastanowic i skonsultowac z lekarzem bo czasem sa zalecenia jak moje od poczatku ciazy, ze zero aktywnosci fizycznej, seksu i wysilku.

reklama
Na Żelaznej :) Jutro idę z ubezpieczenia prywatnie do pana doktora z tamtego szpitala. Ma dobre opinie, faceci ponoć fajniejsi często niż kobiety, mam nadzieję, że uspokoi mnie, że wszystko rozwija się dobrze :)
ja chodze do kobiety. jedno jest pewne... mezczyzni sa delikatniejsi. moja jak mi za kazdym razem wklada wziernik to na powaznie, z rozpedu. Dzisiaj jak mi go "zasadzila" to wbilo mnie w fotel, a ona poklepala mnie po brzoskwince i mowi, no, nie spinamy sie, rozluzniamy :D

Do góry