0Asiak0
Fanka BB :)
Pamietam właśnie ze tak samo u nas wszystko wypadło. Trzymam tez kciukiIdziemy łeb w łeb [emoji23] Czuje ze u mnie nic z tego ale u Ciebie musza być piękne II [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam właśnie ze tak samo u nas wszystko wypadło. Trzymam tez kciukiIdziemy łeb w łeb [emoji23] Czuje ze u mnie nic z tego ale u Ciebie musza być piękne II [emoji7]
No jak juz kreske widac! Powtorz jutroDziękuję Wam dziewczyny za wsparcie naprawdę. Nie nakręcam się, może się uda
No tak, ale do @ to wszystko się może zdarzyć.No jak juz kreske widac! Powtorz jutro
Ja tam zawsze wierze w najlepsze :-) uda sie!!!No tak, ale do @ to wszystko się może zdarzyć.
U nas to nie da starania tylko walka hahah
Mi też! Zwykle mam w 13-14 dniu, w cyklu po biochemicznej w 17 dc miałam owuEj ej ej mi po poronieniu owu się przesu Ela o tydzień więc dzialaj
Hmm w sumie zanim wrócisz po macierzyńskim to już jej nie będzie. To chyba nie ma co się denerwowaćTylko to moze byc tak ze przyjde i tego samego dnia pojde....
Wydaje mi sie, że nie ma takiego obowiązku. Nigdy przecież o to nie pytają.Nikt nie zawraca sobie tym glowy bo ma 2 lata do emerytury... a nasza kierowniczka tez ma nasze warunki pracy w powazaniu( no dobra przy chorobach i urazach sama nas wysyla na zwolnienia, tydzien chodzilam z orteza to sie nasluchalam) Ludzi mam spoko, ale jedna osoba to wszystko zaburza tak na prawde i to na tyle skutecznie ze nie chce sie tam isc.
Pytanie czy przy badaniach w medycynie pracy musze powiedzieć o ciazy?
Coś tam się przebijaNie wiem sama, mogłam dziś nie robić
Tylko ja czułam, że jest wcześniej. Chociaż jajniki bolą cały czas..Ej ej ej mi po poronieniu owu się przesu Ela o tydzień więc dzialaj
Jutro o 10:00, tym razem facet Chcę sprawdzić czy wszystko jest prawidłowo... Wiem, że szyjki się nie rusza, ale delikatnie chciałam sprawdzuć jak to tam wygląda i jest nisko, nie wiem czy to tak powinno być. A co jeśli nie powinnam orzez to wracac do pracy, w której siedzę 10-11h dziennie tylko powinnam leżeć? Przez tamtą lekarkę mogłoby sięwydarzyć coś złego Więc idę, dowiem się wszystkiego, wypytam się o podróż samolotem w II trymestrze, bo przy tamtej wiedźmie nie dałam rady, no i co mogę używać na krostki na buzi, może zrobi USG żeby zobaczyć ten mój „domniemany pęcherzyk ciążowy” czy jak to tam ona nazwała hahaTo kiedy tera idziesz do lekarza? Blue ty jesteś z wawy mało tutaj lekarzy? Idź do innego nie czekaj. Chcesz namiary na mojego z boramedu?
Edit: doczytałam ze w piątek. Idź i się nie zastanawiaj nawet.