reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Nikt nie zawraca sobie tym glowy bo ma 2 lata do emerytury... a nasza kierowniczka tez ma nasze warunki pracy w powazaniu( no dobra przy chorobach i urazach sama nas wysyla na zwolnienia, tydzien chodzilam z orteza to sie nasluchalam) Ludzi mam spoko, ale jedna osoba to wszystko zaburza tak na prawde i to na tyle skutecznie ze nie chce sie tam isc.
Pytanie czy przy badaniach w medycynie pracy musze powiedzieć o ciazy?
Wydaje mi sie, że nie ma takiego obowiązku. Nigdy przecież o to nie pytają.

reklama
To kiedy tera idziesz do lekarza? Blue ty jesteś z wawy mało tutaj lekarzy? Idź do innego nie czekaj. Chcesz namiary na mojego z boramedu?
Edit: doczytałam ze w piątek. Idź i się nie zastanawiaj nawet.
Jutro o 10:00, tym razem facet :) Chcę sprawdzić czy wszystko jest prawidłowo... Wiem, że szyjki się nie rusza, ale delikatnie chciałam sprawdzuć jak to tam wygląda i jest nisko, nie wiem czy to tak powinno być. A co jeśli nie powinnam orzez to wracac do pracy, w której siedzę 10-11h dziennie tylko powinnam leżeć? Przez tamtą lekarkę mogłoby sięwydarzyć coś złego :( Więc idę, dowiem się wszystkiego, wypytam się o podróż samolotem w II trymestrze, bo przy tamtej wiedźmie nie dałam rady, no i co mogę używać na krostki na buzi, może zrobi USG żeby zobaczyć ten mój „domniemany pęcherzyk ciążowy” czy jak to tam ona nazwała haha :D

Do góry