reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Tylko to moze byc tak ze przyjde i tego samego dnia pojde....
A może o 2-3 dni za wcześnie zrobiony ? Różne historie tu się przewijają ,ja nadal trzymam kciuki [emoji110]

Stres to najgorsze co może być w ciąży . Może wróć do pracy skoro ja lubisz a jak tylko źle się będziesz tam czuła to idź na L4 . Ja tak zrobiłam w 1 ciąży . Poszłam na L4 w połowie 4 mc

Przecież coś tam widać [emoji3590] powtórz jutro powinien być ciemniejszy

Kochana opowiedz ile się staracie? [emoji41] Czuje ze jutro będzie piękna kreseczka [emoji7]
Oj nasza historia jest długa. O pierwsze dziecko staraliśmy się 3 lata, w końcu zaczęliśmy się badać, u mnie ok, mąż bardzo słabe nasienie. Przystąpiliśmy do in vitro i udało się za pierwszym razem, mamy córeczkę 5 lat. Potem w zasadzie nie staraliśmy się bo byliśmy przekonani ze nie ma szans na naturalna ciąże, ale dwa lata temu zle się czułam i zrobiłam test a tam dwie piękne krechy, nawet nie wiedziałam który mam dzień cyklu. U lekarza widać było serduszko i wszystko było ok, ale w 9tyg na usg okazało się ze serduszko przestało bić. Po roku wróciliśmy do kliniki in vitro po drugi zarodek i niestety tym razem nie poszło. I tak to wyglada nasza historia. Nie wiem ile dokładnie się staramy, ale jak widać długo 😔

reklama
Mogłaś przegapić u mnie tak było ze tylko jeden wyszedł
Pozytyw zobacz ostanie 4 są po dwa z jednego dnia dwa z 17 i dwa z 18 dc
Zobacz załącznik 1082887
Faktycznie. Może i ja powinnam dwa razy dziennie robić. Nie wiem dlaczego wieczorem nie zrobiłam... W sumie boboseksy były, tylko jak nie mam potwierdzenia w testach owu to jestem taka niepewna [emoji6]. Szkoda tylko że przed pozytywem nie było. To też wazne. Może jakiś miły plemniczek znajdzie drogę [emoji6]
Dzisiaj poprawimy jeszcze na wszelki wypadek. A w przyszłym cyklu będę brała pod uwagę że owu może przyjść później ale i wcześniej...

Do góry