Ja nie mam pojecia ale paczka juz wsunelam dzisHej dziewczynki[emoji846] z racji że dziś tłusty czwartek czy któraś z was robi może pączki serowe? Bo mam zagwozdke które są lepsze z serka twarogowego czy z homogenizowanego? Wiem głupkowate pytanie ale może ktoś mi udzieli odpowiedzi[emoji23]
reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Wczoraj internet nam wysiadł więc boboseksy były nawet wskazane ,[emoji6][emoji23]
Jak z tego będzie ciąża to będę mogła powiedzieć dziecku historię jego powstania
- bo wiesz kochanie, tego dnia UPC miało awarię [emoji23][emoji6]
Wczoraj robiłam test, prawie pozytywny. Zrobiłam go o 13. Zawsze robię ok17... Siedziałam w domu więc jakoś tak nie mogę dotrzymać tej godziny wtedy. No i dziś robiłam rano i negatyw. Myślicie że wczoraj wieczorem mógłbyc już pozytyw? Czuje lekkie kłucie, z boku ale ja się nie znam na tych bólach. Spójrzcie na ten ostatni test, już ewidentnie ciemniałZobacz załącznik 1082873
Mogłaś przegapić u mnie tak było ze tylko jeden wyszedł
Pozytyw zobacz ostanie 4 są po dwa z jednego dnia dwa z 17 i dwa z 18 dc
Aklime
To przez te codziennie staranka, super i kolorek wlosow ładnySelfik.
Od razu inna twarz jak się człowiek lepiej czuje.Zobacz załącznik 1082861
0Asiak0
WstawiłamPokazuj zdjęcie [emoji6]
Ej ej ej mi po poronieniu owu się przesu Ela o tydzień więc dzialajDziś 12 dpo. Zrobiłam test. Niestety nie widać nawet śladu cienia.. pozostaje czekać na @. W ogóle to ten mój cykl jest jakiś dziwny, chyba hormony mi szaleja po tej biochemicznej.. Wydaje mi się, że owu była ok tydzień wcześniej. Nie miałam testów więc mówię na podstawie odczuć i sluzu. Od tego czasu naparzają mnie jajniki. Dziś tez. Twarz zrobiła sie cała w okropnych wielkich bolących podskórnych pryszczach. Od kilku dni lekkie wzdęcia. Wrażliwość na zapachy też wieksza. Dziś rano wstaje i widzę, ze cera robi się ładniejsza, pryszcze sie goją, gdzie na okres zawsze było gorzej.. nie ogarniam tematu wczoraj przez kilka godzin masakryczny ból głowy i od kilku dni bardziej chce mi się pić co jest dziwne bo ja zawsze mało pije o dziwo nie jest mi nawet przykro, że na teście biel.. może to dlatego, że nigdy nie chciałam rodzic późną jesienią czy wczesna zima
locala
Przecież widać krechę. Powtorz jutro [emoji1364][emoji1364]
Nie wiem sama, mogłam dziś nie robić [emoji17]
kasiaa91
Nie wiem sama, mogłam dziś nie robić
Ja widzę !
No właśnie nie [emoji853] bo ja chora jestem. Zawsze test pozytywny owu mam 19/20dc więc zaplanowałam boboseksy od 18dc. Będę mądrzejsza w następnym cyklu od 16 zacznę [emoji6]Noo to chyba na to wychodzi, że tak. Skoro teraz już negatywy wychodzą to faktycznie wczoraj wieczorem już mógł być ewidentny pozytyw. Wcześniej (przed pozytywem) też się staraliście?
reklama
Mrufka®®®
A może o 2-3 dni za wcześnie zrobiony ? Różne historie tu się przewijają ,ja nadal trzymam kciukiDziś 12 dpo. Zrobiłam test. Niestety nie widać nawet śladu cienia.. pozostaje czekać na @. W ogóle to ten mój cykl jest jakiś dziwny, chyba hormony mi szaleja po tej biochemicznej.. Wydaje mi się, że owu była ok tydzień wcześniej. Nie miałam testów więc mówię na podstawie odczuć i sluzu. Od tego czasu naparzają mnie jajniki. Dziś tez. Twarz zrobiła sie cała w okropnych wielkich bolących podskórnych pryszczach. Od kilku dni lekkie wzdęcia. Wrażliwość na zapachy też wieksza. Dziś rano wstaje i widzę, ze cera robi się ładniejsza, pryszcze sie goją, gdzie na okres zawsze było gorzej.. nie ogarniam tematu wczoraj przez kilka godzin masakryczny ból głowy i od kilku dni bardziej chce mi się pić co jest dziwne bo ja zawsze mało pije o dziwo nie jest mi nawet przykro, że na teście biel.. może to dlatego, że nigdy nie chciałam rodzic późną jesienią czy wczesna zima
Stres to najgorsze co może być w ciąży . Może wróć do pracy skoro ja lubisz a jak tylko źle się będziesz tam czuła to idź na L4 . Ja tak zrobiłam w 1 ciąży . Poszłam na L4 w połowie 4 mcDziewczyny potrzebuje porady... czesc z Was pewnie kojarzy opisywana sytuacje przeze mnie dotyczaca pracy... niedlugo zbliza mi sie koniec zwolnienia w zwiazku z wypadkiem.... nie wiem co robic... czy wracac i prosic o przeniesienie do innego pokoju czy po prostu nie wracac... mam ogromny dylemat... ale jak pojde i poprosze to od razu bexzie wiadomo w calej firmie ze ja w ciazy...
Przecież coś tam widać powtórz jutro powinien być ciemniejszyNie wiem sama, mogłam dziś nie robić