reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
No ja właśnie wyszłam z takiego założenia że pewnie za miesiąc 2 ich nie ubiór do będę musiała kupić kolejne więc nie opłacalny biznes [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja taki zrobiłam ... przed sikancem...kupiłam spodnie nowe w h&m, wieczór sikaniec 😂😂😂 i już ciasne 😂😂 bo przecie fajki żem rzuciła to się przytylo... A tu...

Kochana nie denerwuj się! Będzie dobrze! Zobaczysz że jak teraz pójdziesz będzie już serduszko! [emoji173][emoji173]
Wiem wiem, ale mogłam zostać inaczej potraktowana. Czytałam też wypowiedzi innych kobiet tutaj i nawet w 4t miały potwierdzoną ciążę, założone papiery i cierpliwie czekały na pierwsze USG. Mam ogromny żal, że nie trafiłam do kompetentnego lekarza. Równie dobrze mogłam mieć ciążę ektopową a ona nawet by mnie nie poinformowała. Masakra jakaś. Jest mi strasznie przykro, że tak trafiłam :(

Mi w pierwszej ciąży tez brzuch wywaliło od razu, a na sam koniec i tak wyglądałam dobrze. Przytyłam 13 kg wiec w miarę spoko.
Dziewuszki które zaciążyły, powiedzcie mi czy po owulacji odczuwalyscie jakieś bóle kłucia w podbrzuszu? Czy dopiero po pozytywnym teście?
Ja może o to dziwne...Ale, właśnie czułam takie kłócia...ciągnięcia...Ale, piersi bardzo bolały

Wiem wiem, ale mogłam zostać inaczej potraktowana. Czytałam też wypowiedzi innych kobiet tutaj i nawet w 4t miały potwierdzoną ciążę, założone papiery i cierpliwie czekały na pierwsze USG. Mam ogromny żal, że nie trafiłam do kompetentnego lekarza. Równie dobrze mogłam mieć ciążę ektopową a ona nawet by mnie nie poinformowała. Masakra jakaś. Jest mi strasznie przykro, że tak trafiłam :(
No właśnie Ja prawdopodobne mam 4.tydzień od.zapłodnienia ... od OM 5t1d...Ale doktor mówiła, żeby sie tym nie sugerować...bo to tylko oszacowanie...

Ja czułam już wczesniej przed testem. Trochę jak bóle na @,ale takie bardziej ciągnięcia to było, klocie jakby szczypanie. [emoji4]
Mi w pierwszej ciąży tez brzuch wywaliło od razu, a na sam koniec i tak wyglądałam dobrze. Przytyłam 13 kg wiec w miarę spoko.
Dziewuszki które zaciążyły, powiedzcie mi czy po owulacji odczuwalyscie jakieś bóle kłucia w podbrzuszu? Czy dopiero po pozytywnym teście?

Widzisz czasem człowiek trafi na takich wrednych potrajtanych ludzi, którzy WGL nie liczą się z innymi. Ja np. Chodzę na NFZ Ale lekarz jest zupełnie normalny. Powiedział wszytsko co chciałam wiedzieć, usg dobrej jakości także nie ma reguły czy lekarz przyjmujący prywatnie czy na fundusz, wszystko zależy od człowieka [emoji4]

reklama
Widzisz czasem człowiek trafi na takich wrednych potrajtanych ludzi, którzy WGL nie liczą się z innymi. Ja np. Chodzę na NFZ Ale lekarz jest zupełnie normalny. Powiedział wszytsko co chciałam wiedzieć, usg dobrej jakości także nie ma reguły czy lekarz przyjmujący prywatnie czy na fundusz, wszystko zależy od człowieka [emoji4]
Mi się właśnie udało zapisać na ten piątek rano do ginekologa który też w szpitalu przyjmuje tym, w którym chciałabym rodzić :) Jutro jeszcze tylko rano muszę potwierdzić, czy obejmuje moje ubezpieczenie, ale raczej tak, bo nie było żadnych adnotacji i mój ubezpieczyciel był wymieniony. Byłoby fajnie :) Ma dobre opinie, zostałabym już u niego. Wtedy łatwiej o miejsce w szpitalu.

Do góry