reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

Byłam dziś u lekarza
..gina...prze- miła babka ... mam przyjść za 3 tyg...wczesna ciąża... piękny pęcherzyk... napisała wczesna ciaza przebiega prawidłowo 😊😊😊 mowi że wszystko ok ,oba jajniki ok ...pęcherzyk ma prawidłowy rozmiar...następnym razem serduszko już będzie bilo...Taka mam nadzieję... pecherzyk 8mm ...
Widzisz jak super. Tamta idiotka co u niej byłam w piątek nic takiego nie zrobiła...

reklama
Super!!! [emoji173][emoji173][emoji173] bardzo się cieszę że wszytsko ok! W 8tyg napewno już będzie serduszko! [emoji173][emoji173][emoji173] moje już bije [emoji173] Piękne uczucie jak zobaczysz na monitorze [emoji4]
Byłam dziś u lekarza
..gina...prze- miła babka ... mam przyjść za 3 tyg...wczesna ciąża... piękny pęcherzyk... napisała wczesna ciaza przebiega prawidłowo [emoji4][emoji4][emoji4] mowi że wszystko ok ,oba jajniki ok ...pęcherzyk ma prawidłowy rozmiar...następnym razem serduszko już będzie bilo...Taka mam nadzieję... pecherzyk 8mm ...

Mi gin pobierał cytologie zanim zrobił usg. Wiec po cytologii mnie zbadał i od razu powiedział że macica już powiększona![emoji4]
Ja nie mam aż takich problemów z wzdęciami. Miałam przed ciążą i odnosze wrażenie, ze teraz wszystko się unormowało [emoji2] Natomiast tak czy siak mam taki wypukły brzuszek na dole, to podobno dlatego, że macica już się trochę rozpulchniła [emoji4] Dlatego nie można wciągnąć.

Ja nie mam aż takich problemów z wzdęciami. Miałam przed ciążą i odnosze wrażenie, ze teraz wszystko się unormowało 😃 Natomiast tak czy siak mam taki wypukły brzuszek na dole, to podobno dlatego, że macica już się trochę rozpulchniła 😊 Dlatego nie można wciągnąć.
Możliwe ... Ja w pierwszej ciąży taki brzuch mialam w 4 miesiącu...ze ...pielęgniarka na badaniach nie chciała mi dac przeciwbólowych (bo miałam kolke nerkowa.. ) booo pani przecież rodzic będzie na to apap nie położę 😂😂😂 ja właśnie nie mam wzdec ...A brzuch taki ładny wypukly...A co najlepsze ...spodnie są ok..
Tylko w brzuchu zapiac się nie mogę ... A wzdęcia to mialam przed ciaza .. teraz brak apetytu

Mi tez już guziki zaczęły w spodniach przeszkadzać więc kupiłam na gumce [emoji4]
Możliwe ... Ja w pierwszej ciąży taki brzuch mialam w 4 miesiącu...ze ...pielęgniarka na badaniach nie chciała mi dac przeciwbólowych (bo miałam kolke nerkowa.. ) booo pani przecież rodzic będzie na to apap nie położę [emoji23][emoji23][emoji23] ja właśnie nie mam wzdec ...A brzuch taki ładny wypukly...A co najlepsze ...spodnie są ok..
Tylko w brzuchu zapiac się nie mogę ... A wzdęcia to mialam przed ciaza .. teraz brak apetytu

reklama
Do góry