Nadzieja29
Fanka BB :)
Ja tez właśnie ale to fajneMi tez już guziki zaczęły w spodniach przeszkadzać więc kupiłam na gumce [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez właśnie ale to fajneMi tez już guziki zaczęły w spodniach przeszkadzać więc kupiłam na gumce [emoji4]
Ty tak nie reklamuj bo później będziesz nam paczki wysyłać [emoji6]
Ja tez właśnie [emoji4][emoji4][emoji4] ale to fajne
Też prawda.... ciaza plus rzucanie nałogu...kumulacjaU mnie nie tlen, ale jak mówię dużo i długo to mnie zapycha że tchu brakuje... może ja mam kumulacje! I jedno i drugie [emoji23][emoji23][emoji23]
Też prawda.... ciaza plus rzucanie nałogu...kumulacja
Haha ja też .. Bo nie opłaca się rozmiarowo pasujacych...Tylko ja już kupiłam rozmiar większe, przyszlosciowa trochę w pasie mi z tyłka spadają więc noszę do nich pasek jeszcze [emoji23][emoji23]
Haha ja też .. Bo nie opłaca się rozmiarowo pasujacych...
Szkoda ze ja musialam tak pechowo trafic i to jeszcze prywatnie...No dokładnie... podejscie lekarza i rozmowa to podstawa .. ta mnie tak uspokoila...nic się nie zajaknela, ze może źle itp...Tylko...ze wszystko na tym etapie jest prawidłowe...cieszyć się i spokój...Nie stresować sie
A no wieloryb haha ale przyznaj inaczej jedzenie smakujeCiaza+rzucanie palenia=WIELORYB! [emoji23][emoji23]