reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Ja się zuje jakby mi nagle tchu brakło. Jakbym się dusila. Tyle że u mnie może być to od rzucenia fajek, i teraz właśnie Nie wiem czy to ciąża czy płuca się oczyczaja po prostu [emoji16][emoji4]
Oj ja tak miałam!! To od rzucania.
Mnie tak duszno było ,ze szok balam sie że cos nie hallo...myślałam też ze To od ciąży...Ale w ciazy inaczej to wygląda ...bardziej zadyszka ...A ja miałam jakbym tlenu nie miala

U mnie nie tlen, ale jak mówię dużo i długo to mnie zapycha że tchu brakuje... może ja mam kumulacje! I jedno i drugie [emoji23][emoji23][emoji23]
Oj ja tak miałam!! To od rzucania.
Mnie tak duszno było ,ze szok balam sie że cos nie hallo...myślałam też ze To od ciąży...Ale w ciazy inaczej to wygląda ...bardziej zadyszka ...A ja miałam jakbym tlenu nie miala

Chyba tak już jest [emoji4]
Byłam dziś u lekarza
..gina...prze- miła babka ... mam przyjść za 3 tyg...wczesna ciąża... piękny pęcherzyk... napisała wczesna ciaza przebiega prawidłowo 😊😊😊 mowi że wszystko ok ,oba jajniki ok ...pęcherzyk ma prawidłowy rozmiar...następnym razem serduszko już będzie bilo...Taka mam nadzieję... pecherzyk 8mm ...

reklama
Możesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]
Ja nie mam aż takich problemów z wzdęciami. Miałam przed ciążą i odnosze wrażenie, ze teraz wszystko się unormowało 😃 Natomiast tak czy siak mam taki wypukły brzuszek na dole, to podobno dlatego, że macica już się trochę rozpulchniła 😊 Dlatego nie można wciągnąć.

Do góry