Nadzieja29
Fanka BB :)
No elegancko @Nadzieja29 zamiast do mnie to chcialla do Ciebie i na odwrót może Verona jest moja nadzieja także dawaj mi ciążowe fluidy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No elegancko @Nadzieja29 zamiast do mnie to chcialla do Ciebie i na odwrót może Verona jest moja nadzieja także dawaj mi ciążowe fluidy
Verona ja też chcę! Bo my od dzisiaj działamy [emoji846]Hahah[emoji23][emoji23][emoji23] Ja Ci właśnie wysyłam pozytywny kącik z avetaru[emoji3316][emoji3314][emoji119][emoji946][emoji948] Łap A zobaczysz II [emoji173][emoji7]
Verona ja też chcę! Bo my od dzisiaj działamy [emoji846]
Haha ja próbuje wciągnąć,ale się bije ze drugą stroną wyjedzie żartujeMożesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]
To ja ci wszystkie moje fluidy przesyłam ciążowe będziemy wszystkie wspierać kiedyś założymy udało się ogorkowe ze starej paczki wszystkie z bobasami.Verona ja też chcę! Bo my od dzisiaj działamy [emoji846]
Haha ja próbuje wciągnąć,ale się bije ze drugą stroną wyjedzie [emoji23][emoji23][emoji23] żartuje
..Nie mogę wciągnąć
Oj ja tak miałam!! To od rzucania.Ja się zuje jakby mi nagle tchu brakło. Jakbym się dusila. Tyle że u mnie może być to od rzucenia fajek, i teraz właśnie Nie wiem czy to ciąża czy płuca się oczyczaja po prostu [emoji16][emoji4]
Oj ja tak miałam!! To od rzucania.
Mnie tak duszno było ,ze szok balam sie że cos nie hallo...myślałam też ze To od ciąży...Ale w ciazy inaczej to wygląda ...bardziej zadyszka ...A ja miałam jakbym tlenu nie miala
Byłam dziś u lekarzaChyba tak już jest [emoji4]
Ja nie mam aż takich problemów z wzdęciami. Miałam przed ciążą i odnosze wrażenie, ze teraz wszystko się unormowało Natomiast tak czy siak mam taki wypukły brzuszek na dole, to podobno dlatego, że macica już się trochę rozpulchniła Dlatego nie można wciągnąć.Możesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]