reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Możesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]
Mogę wciągnąć ale na parę sekund tyle ile wytrzymam. Dziś widziałam się ze znajomą to tak wciagalam trochu i ta do mnie jeszcze mówi ale ty ładnie wyglądasz wyjątkowo 😂 a ja do niej ze miałam czas się lepiej ogarnąć. Z drugą znajomą gadałam przez tel i miałam jej tam coś wytłumaczyć gadałem 15min i dwie przerwy musiałam zrobić bo chyba mi serce pracuje na większych obrotach bo się mecze bardzo a ja naprawdę jestem szczupła wiec skąd takie lekkie zadyszki miałam po 15min gadania mowie jej czekaj bo zadyszki dostałam z tego gadania a ta do mnie a w ciąży nie jesteś czasem bo ja tak w ciąży miałam . A ja ze na pewno nie . Jestem twarda nikt się jeszcze nie dowiedział i nie dowie dlugggooo

Hehe[emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam tak że nie mogę wciągnąć jakoś, nie wiem właśnie dlaczego. Ale jeżeli chodzi o ta zadyszke to mam to samo. Ja ogólnie na codzień bardzo dużo gadam,a teraz w ciąży jest masakra... zaczynam gadać 3 zdania i zadyszka... jak stary pies dysze[emoji23][emoji23][emoji2356] Masakra! Nie umiem nagle się wyslowic bo tchu mi brakuje [emoji23]
Mogę wciągnąć ale na parę sekund tyle ile wytrzymam. Dziś widziałam się ze znajomą to tak wciagalam trochu i ta do mnie jeszcze mówi ale ty ładnie wyglądasz wyjątkowo [emoji23] a ja do niej ze miałam czas się lepiej ogarnąć. Z drugą znajomą gadałam przez tel i miałam jej tam coś wytłumaczyć gadałem 15min i dwie przerwy musiałam zrobić bo chyba mi serce pracuje na większych obrotach bo się mecze bardzo a ja naprawdę jestem szczupła wiec skąd takie lekkie zadyszki miałam po 15min gadania mowie jej czekaj bo zadyszki dostałam z tego gadania a ta do mnie a w ciąży nie jesteś czasem bo ja tak w ciąży miałam . A ja ze na pewno nie . Jestem twarda nikt się jeszcze nie dowiedział i nie dowie dlugggooo

Hehe[emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam tak że nie mogę wciągnąć jakoś, nie wiem właśnie dlaczego. Ale jeżeli chodzi o ta zadyszke to mam to samo. Ja ogólnie na codzień bardzo dużo gadam,a teraz w ciąży jest masakra... zaczynam gadać 3 zdania i zadyszka... jak stary pies dysze[emoji23][emoji23][emoji2356] Masakra! Nie umiem nagle się wyslowic bo tchu mi brakuje [emoji23]
Kurde serio juz myślałam że jakaś obłędna jestem skąd zadyszke się ma w 8mies . Tez się dziwnie mecze gadam gadam i tętno nagle mi się zwiększa i to mnie trochę irytuje bo potrzebuje usiąść i złapać oddech . Dziwne to jest właśnie musze o tym poczytać może sercem coś nie tak bo to za wcześnie jest

Hahah[emoji23][emoji23][emoji23] Ja Ci właśnie wysyłam pozytywny kącik z avetaru[emoji3316][emoji3314][emoji119][emoji946][emoji948] Łap A zobaczysz II [emoji173][emoji7]
No elegancko @Nadzieja29 zamiast do mnie to chcialla do Ciebie i na odwrót [emoji14] może Verona jest moja nadzieja [emoji28][emoji85] także dawaj mi ciążowe fluidy [emoji2957][emoji2957]

Ja się zuje jakby mi nagle tchu brakło. Jakbym się dusila. Tyle że u mnie może być to od rzucenia fajek, i teraz właśnie Nie wiem czy to ciąża czy płuca się oczyczaja po prostu [emoji16][emoji4]
Kurde serio juz myślałam że jakaś obłędna jestem skąd zadyszke się ma w 8mies . Tez się dziwnie mecze gadam gadam i tętno nagle mi się zwiększa i to mnie trochę irytuje bo potrzebuje usiąść i złapać oddech . Dziwne to jest właśnie musze o tym poczytać może sercem coś nie tak bo to za wcześnie jest

reklama
Właśnie ja wyczytałam recenzje tego leżaczka mana ginekolog po polecala ze miała inne wypasne ale najbardziej jej się sprawdził ten . I ja go sobie też zakupie na pewno . W Polsce naprawdę chore ceny jak widzę jak tu dziewczyny wypisują to ciężko to chyba wyprawka dla takiego malca to z 6tys jak nie lepiej . Kosmos drogo . Ja jestem zacofana w Polsce ciuchów nie kupowałam juz prawie 10lat wszystko kupuje w UK bo taniej nawet rodzinie kupuje tutaj i wysyłam ciuchy .
My dostaliśmy BabyBjorn od dziadków dla drugiego malucha w prezencie. Szczerze polecam, jest poręczny, łatwo się składa i pierze, i co ważne dziecko się w nim nie poci. Służył nam prawie do roczku, jak dla porównania wyjęłam u rodziców bujaczek FP, który mamy po pierwszej córce to bardzo szybko go schowałam 😉

Do góry