reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Jeju, przy drugim bobasie chce ten leżaczek. Świetny jest, ale ta cena. W ok nawet do 700 zl dochodzi
Właśnie ja wyczytałam recenzje tego leżaczka mana ginekolog po polecala ze miała inne wypasne ale najbardziej jej się sprawdził ten . I ja go sobie też zakupie na pewno . W Polsce naprawdę chore ceny jak widzę jak tu dziewczyny wypisują to ciężko to chyba wyprawka dla takiego malca to z 6tys jak nie lepiej . Kosmos drogo . Ja jestem zacofana w Polsce ciuchów nie kupowałam juz prawie 10lat wszystko kupuje w UK bo taniej nawet rodzinie kupuje tutaj i wysyłam ciuchy .

To prawda, ceny są powalające ... My mieszkamy w Irlandii, ceny ciuszków dla Maluchów nie są wysokie na szczęście. A w Primarku to można siaty kupić całe za niewielkie pieniądze. Szkoda, ze o takich halach tu nie słychać. Fajna sprawa.
Są w Irlandii hale byłam w Dublin i wotherhold zapomniałam jak się pisze dokładnie i tam są takie kiermasz organizowane przez ludzi . Trzeba wyszukać na fejsie dodać się do grup zamkniętych i tam na grupach się dowiesz kiedy gdzie i o której .

Na poczatku ciazy niestety tez brzuch jest czesto wiekszy przez wzdecia, i te wzdecia potrafia trwac non stop...
No właśnie ja tak mam jestem mega szczupłą osoba ważę grubo poniej 50kg a brzuch przez chyba wdecia mi rozsadzi kobiety takiego czasami nie mają w 4mies ja aż go wciagam bo dziwnie się czuje

Tekst Dramat z tym brzuchem [emoji2356] Na seik boję się co będzie później, choć liczę się z tym że może być bardzo źle [emoji23]
Ja mam to samo...I znajoma dzisiaj do mnie... to na pewno początek ciąży [emoji23][emoji23][emoji23] ale.ja tych wzdec odczuwam ...A brzuch mam taki duży [emoji23][emoji23][emoji23]

Możesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]
No właśnie ja tak mam jestem mega szczupłą osoba ważę grubo poniej 50kg a brzuch przez chyba wdecia mi rozsadzi kobiety takiego czasami nie mają w 4mies ja aż go wciagam bo dziwnie się czuje

reklama
Do góry