reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

OGÓRKOWE STARACZKI ZE STAREJ PACZKI [emoji7][emoji173]

reklama
Jeju, przy drugim bobasie chce ten leżaczek. Świetny jest, ale ta cena. W ok nawet do 700 zl dochodzi
Właśnie ja wyczytałam recenzje tego leżaczka mana ginekolog po polecala ze miała inne wypasne ale najbardziej jej się sprawdził ten . I ja go sobie też zakupie na pewno . W Polsce naprawdę chore ceny jak widzę jak tu dziewczyny wypisują to ciężko to chyba wyprawka dla takiego malca to z 6tys jak nie lepiej . Kosmos drogo . Ja jestem zacofana w Polsce ciuchów nie kupowałam juz prawie 10lat wszystko kupuje w UK bo taniej nawet rodzinie kupuje tutaj i wysyłam ciuchy .

To prawda, ceny są powalające ... My mieszkamy w Irlandii, ceny ciuszków dla Maluchów nie są wysokie na szczęście. A w Primarku to można siaty kupić całe za niewielkie pieniądze. Szkoda, ze o takich halach tu nie słychać. Fajna sprawa.
Są w Irlandii hale byłam w Dublin i wotherhold zapomniałam jak się pisze dokładnie i tam są takie kiermasz organizowane przez ludzi . Trzeba wyszukać na fejsie dodać się do grup zamkniętych i tam na grupach się dowiesz kiedy gdzie i o której .

Na poczatku ciazy niestety tez brzuch jest czesto wiekszy przez wzdecia, i te wzdecia potrafia trwac non stop...
No właśnie ja tak mam jestem mega szczupłą osoba ważę grubo poniej 50kg a brzuch przez chyba wdecia mi rozsadzi kobiety takiego czasami nie mają w 4mies ja aż go wciagam bo dziwnie się czuje

Tekst Dramat z tym brzuchem [emoji2356] Na seik boję się co będzie później, choć liczę się z tym że może być bardzo źle [emoji23]
Ja mam to samo...I znajoma dzisiaj do mnie... to na pewno początek ciąży [emoji23][emoji23][emoji23] ale.ja tych wzdec odczuwam ...A brzuch mam taki duży [emoji23][emoji23][emoji23]

Możesz wciągnąć? Bo ja nie mogę np [emoji23][emoji23] I tonjest mega dziwne [emoji23][emoji23]
No właśnie ja tak mam jestem mega szczupłą osoba ważę grubo poniej 50kg a brzuch przez chyba wdecia mi rozsadzi kobiety takiego czasami nie mają w 4mies ja aż go wciagam bo dziwnie się czuje

reklama
Do góry